Henkilöstökonsultti (teollisuus, rakentaminen, logistiikka)
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

HENKILÖSTÖKONSULTTI

Smilen TRL-kanavan (teollisuus, rakentaminen ja logistiikka) Pk-seudun tiimi etsii nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoonsa henkilöstökonsulttia henkilöstöhallinnon tehtäviin, kasvaamaan kokonaisvaltaiseksi HR-toimintojen monitoimiosaajaksi. Pääasiallisena työtehtävänäsi on olla iso osa rektytointiprosessia ja tehdä erilaisia tehtäviä kuten työhaastattelut, työsopimusten sekä työdistusten laatiminen, laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät tehtävät, messu- ja tapahtumatyöskentely silloin tällöin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta loistavaa asiakaspalvelukykyä, hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta sekä hyviä IT-taitoja mm. toiminnanohjausjärjestelmän ja Office-ohjelmien osaamista. Olet oma-aloitteinen tiimipeluri, itsenäiseen työhön kykenevä, aktiivinen ja vastuullinen, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavissa tilanteissa. Paineensietokyky on myös tärkeä piirre, sillä työ on ajoittain hyvinkin hektistä.

Työsi tukena sinulla on ammattitaitoinen ja kannustava tiimi, tarvittavat työkalut sekä alan vahva osaaminen ja tietämys. Tarjoamme sinulle työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammattilaiseksi, kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut sekä paikan yhdestä maan johtavista ja kasvavista henkilöstöpalveluyrityksistä.

Tule mukaan kasvavaan, kehittyvään ja iloiseen Smile perheeseen!
Jätä hakemus palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.10.2018 mennessä. Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä ja työt alkavat sopimukseen mukaan mahdollisimman pian. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Teemu Hölttä 040 536 6881

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1192072
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki