Henkilöstökonsultti, teollisuus & logistiikka
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Eezy on  Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan. Luomme onnistuneita työkokemuksia juuri sinulle ja sinun kanssasi.

 

HR-konsultti, Eezy Henkilöstöpalveluiden Helsingin toimipisteeseen logistiikka- ja teollisuustiimiin.

Tarjoamme:

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme uudelle henkilöstökonsultille kattavan perehdytyksen sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.  

Lähde mukaan kasvavaan ja kehittyvään Eezy-konserniin. Toimintaamme ohjaavat toimintatavat ovat rohkeus, kunnioitus, ammattimaisuus sekä positiivisuus.

Tehtävänkuvaus:

Haemme teollisuuden ja logistiikan tiimiin sähäkkää toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä henkilöstökonsulttia. Toimit lisäksi yhteyshenkilönä työntekijöille ja asiakkaille. Työpäivät vaativat nopeaa reagointi- ja ongelmanratkaisukykyä. Työssä tutuksi tulee projektimainen työskentely ja sinun tuleekin pystyä tarttumaan itsenäisesti projekteihin ja saattamaan niitä loppuun. Työssä käytetään LikeIt- järjestelmää.

Yleistä:

Olet osa teollisuus- ja logistiikkatiimiä, mutta tarvittaessa pystyt tukea myös muita tiimejä tarpeen vaatiessa. Tehtävässä pärjää sosiaalinen ja periksiantamaton persoona, jolla on aito halua yhdistää työ ja sen tekijä. Henkilöstöpalvelu alana on nopeatempoista ja tehtävässä vaaditaan ajoittain hyvää paineensietokykyä. Monipuolinen työhistoria auttaa päivittäisessä työssä. Ennen kaikkea etsimme valoisaa persoonaa, joka tarttuu haasteisiin hymy huulilla ja haluaa olla osana Eezyn kasvutarinaa.

Edellytämme:

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta katsomme eduksi monipuolisen työkokemuksen erilaisista työtehtävistä. Koulutustaustasta katsotaan eduksi ammattikorkeakoulutason tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Heräsikö kiinnostus liittyä Eezylle?

Mikäli kiinnostuit, tartu toimeen ripeästi, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat syys/lokakuussa. Aloituksesta voidaan sopia joustavasti, joten jätä rohkeasti hakemus.

Jos jäit miettimään mitä käytännön työ todellisuudessa on, niin ota rohkeasti yhteyttä mahdollisiin tuleviin kollegoihin Jaana Puhakka-Tankeen  050 347 5325 tai Jonne Raitaseen 040 307 5107 ja saat kuulla miten heidän työviikkonsa Eezyllä täyttyvät.

 

Mahdollisiin  muihin tiedusteluihin vastaa:

Mikko Hakkarainen- Aluepäällikkö

040 530 0090 / mikko.hakkarainen@eezy.fi

 

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495643
  • Tehtäväalue: HR, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa