Henkilöstökonsultti, teollisuus & logistiikka
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Eezy on  Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan. Luomme onnistuneita työkokemuksia juuri sinulle ja sinun kanssasi.

Henkilöstökonsultti, Eezy Henkilöstöpalveluiden Helsingin toimipisteeseen logistiikka- ja teollisuus tiimiin.

Tehtävänkuvaus:

Haemme teollisuuden ja logistiikan tiimiin sähäkkää toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä henkilöstökonsulttia. Työtehtäviin muun muassa kuuluu haastattelut, työsuhteiden hallinta, työpaikkailmoitusten luonti ja läpikäynti. Toimit lisäksi yhteyshenkilönä työntekijöille ja asiakkaille. Työpäivät vaativat nopeaa reagointi- ja ongelmanratkaisukykyä.

Yleistä:

Olet osa teollisuus ja logistiikka tiimiä, mutta tarvittaessa pystyt tukea myös muita tiimejä tarpeen vaatiessa. Tehtävässä pärjää sosiaalinen ja periksiantamaton persoona, jolla on aito halua yhdistää työ ja sen tekijä. Henkilöstöpalvelu alana on nopeatempoista ja tehtävässä vaaditaan ajoittain hyvää paineensietokykyä.

Edellytämme:

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta katsomme eduksi monipuolisen työkokemuksen erillaisista työtehtävistä. Koulutustaustasta katsotaan eduksi ammattikorkeakoulutason tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Tarjoamme:

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme uudelle henkilöstökonsultille kattavan perehdytyksen sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.  

Lähde mukaan kasvavaan ja kehittyvään Eezy-konserniin. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat rohkeus, kunnioitus, ammattimaisuus sekä positiivisuus.

Mikäli kiinnostuit, tartu toimeen ripeästi, sillä tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat toukokuun aikana.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa:

Mikko Hakkarainen – aluepäällikkö

040 530 0090 / mikko.hakkarainen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2023 mennessä.

Lisätietoja Eezy:stä: www.eezy.fi

Vapaus työhön!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451127
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki