Henkilöstökonsultti teollisuus- ja rakennusalan asiakkaiden pariin, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Meille Nordicissa asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että 98,9 % nykyisistä asiakkaistamme toimii suosittelijoinamme. Se kertoo, että teemme asioita oikein. Asiakasta kuunnellen. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme. Toimipisteet meillä on tällä hetkellä Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa ja Vaasassa.


Etsimme Tampereen tiimimme HENKILÖSTÖKONSULTTIA vakituiseen työsuhteeseen

Henkilöstökonsulttinaolet osa HR-tiimiämme, joka mahdollistaa sujuvan palvelun työnhakijoiden, -tekijöiden sekä asiakasyrityksiemme suuntaan. Tulet vastaamaan sinulle ja tiimillesi nimettyjen asiakkuuksien hoidosta ja heidän henkilöstötarpeistaan. Työtehtäviisi kuuluvat haku- ja haastatteluprosessien läpivienti sekä työntekijöidemme työsuhdeasioiden hoito tiimisi asiakkaiden osalta. Työhön kuuluu myös työvuorojärjestelyt osalle asiakkaista.

Työn vaativuuden vuoksi toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä henkilöstövuokrauksen ja/tai rekrytoinnin parista. Työssä menestyminen vaatii sinulta määrätietoista ja peräänantamatonta työotetta, jonka avulla asiat johdetaan onnistumisiin ripeästi ja hyvällä fiiliksellä.Alalle soveltuva kaupallinen koulutus, Office-ohjelmien sujuva käyttö ja kyky omaksua järjestelmiä katsotaan eduksesi. 

Etsimällämme henkilöllä on erittäin vahvat asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, luontainen kyky puhelintyöskentelyyn sekä halu ottaa ja kantaa vastuuta. Toivomme, ettäinnostus, energisyys, aktiivisuus ja tarkkuus näkyvät sinussa ja työnjäljessäsi – samoin kuin kyky priorisoida asioita ja työskennellä positiivisella asenteella hektisissä ympäristössä ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Isoksi eduksi katsomme, mikäli sinulla jokokemusta ja vahvoja näyttöjä rakennusalan henkilöstötarpeiden täyttämisestä, rekrytoinneista ja työehtosopimuksista.

Tarjoamme tulevalle henkilöstökonsultillemme:

 • mielenkiintoisen ja monipuolisen työkuvan osana mukavaa ja motivoitunutta HR-tiimiämme
 • kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen
 • mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja kehittämiseen monipuolisella toimialalla
 • osaavat ja välittävät kollegat sekä jatkuvan tuen esimieheltä
 • hyvät työvälineet, viihtyisät työskentelytilat Tampereen keskustassa ja osittaisen etätyömahdollisuuden

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tarkempi aloitusajankohta on neuvoteltavissa.


KIINNOSTUITKO? Kerrothan hakemuksessasi avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Hakemukset pyydämme 24.1.2021 mennessä hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Tulemme aloittamaan haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille pikimmiten. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalvelujen HR Team LeaderSofia Rosvall, sofia.rosvall@nordic.fi tai p. 050 381 1000 pe 15.1. klo 13-15 sekä ke 20.1. klo 13-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1413899
 • Tehtäväalue: HR
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Sofia Rosvall (sofia.rosvall (a) nordic.fi)
 • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa