(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti Tampereelle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Työtämme on rekrytoida asiakkaillemme ammattilaisia, mutta nyt etsimme osaajaa omaan organisaatioomme!

Meillä on nyt haussa HENKILÖSTÖKONSULTTI Tampereen toimipisteellemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Etsitkö uusia, innostavia haasteita henkilöstöpalvelualan tehtävistä? Meillä on usein puhuttu menestystarinoista asiakkaalle ja työnhakijalle. Toimintamme kasvaessa haluamme löytää uuden kollegan jakamaan menestystarinoita kanssamme! Tiimimme on dynaaminen ja siihen kuuluu nelisenkymmentä henkilöstöpalvelualan ammattilaista ympäri Suomea.

Arkemme rakentuu asiakastyön sekä osaavien ja oikeiden henkilöiden löytämisen ympärille. Sinulla on omat asiakkaat, joiden kanssa työskentelet tiiviisti. Henkilöstövuokrauksen toimeksiannoissa toimit rekrytoimiesi vuokratyöntekijöiden esimiehenä, jolloin mm. työsopimukset, palkka-asiat ja kehityskeskustelut tulevat sinulle tutuiksi. Meillä pääset mukaan sisäiseen kehitystyöhön sekä tietysti kehittämään myös itseäsi ja osaamistasi.

Sinulla tulisi olla jo kokemusta rekrytoinneista, palkka- ja työsuhdeasioista sekä asiakastyöstä. Tärkeää on myös, että pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja olet helposti lähestyttävä persoona. Ympäristömme voi olla välillä hektinenkin. Ehkäpä jopa olet parhaimmillasi, kun on vähän vipinää? Tehtävän hoitaminen vaatii jonkin verran liikkumista, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Olemme yritys, jossa kehitetään omia työtapoja ja laajennetaan osaamista. Nautimme työstämme ja innostumme uusista haasteista. Arvostamme hyvää työyhteisöhenkeä ja työskentelemme pilke silmäkulmassa. Tämä työyhteisö tukee ja sparraa. Tätä kaikkea lupaamme myös sinulle! Viihdytkö sinäkin työyhteisössä, jossa puhalletaan aidosti yhteen hiileen ja iloitaan yhdessä onnistumisista?

Mikäli kiinnostuit, laita itsestäsi tietoa oheisen linkin kautta viimeistään 29.7.2018. Meistä löydät lisätietoja mm. LinkedInistä: https://www.linkedin.com/company/personalhuset-staffing-group-finland. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä, ota yhteyttä aluepäällikkö Johanna Keski-Petäjä, p. 050 599 9210 tai johanna.keski-petaja@personalhuset-sg.com. Varmimmin tavoitat 5.7.2018 klo 12 - 15 ja 17.7.2018 klo 12 - 15.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.