(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti Tampereelle teollisuusasiakkaitten pariin
Barona Sisä-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme joukkoomme Tampereelle asiakaspalveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa henkilöstökonsulttia. Työnkuvasi koostuu teollisuusasiakkaillemme tehtävien rekrytointiprosessien läpiviemisestä sekä asiakkailla työskentelevien työntekijöidemme työsuhteen hallintaan liittyvistä töistä. Työpäivääsi kuuluvat mm. työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaiseminen eri hakukanavissa, työhakemusten läpikäyminen, työnhakijoiden haastatteleminen sekä muut rekrytointiin liittyvät työvaiheet. Toimit yhteyshenkilönä asiakkailla työskenteleville työntekijöillemme ja autat heitä työsuhdekysymyksissä. Lisäksi vastuullasi tulee olemaan yhteydenpito ja ongelmien ratkaisu omien nimettyjen teollisuuden asiakkuuksien osalta.

Pärjäät hommassa, mikäli olet sosiaalisesti lahjakas, huumorintajuinen, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja. Työssä toimit jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen työskentelytapa ja hyvä paineensietokyky ovat myös tarpeen. Edellytämme kokemusta valmistavan teollisuuden työtehtävistä ja teknistä koulutustaustaa, sillä tätä kautta ymmärrät asiakkaittemme arkea ja voit auttaa heitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Työskentelet moderneissa toimistotiloissa tiiviissä yhteistyössä muille toimialoille vastaavia palveluita tuottavien kollegojen kanssa. Valtakunnallista tukea ja koulutusta saat Suomen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen koko henkilöstöltä.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän työn mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta työ vaatii ajoittain joustamista ja venymistä työaikojen suhteen.

Mikäli kiinnostuit, toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi meille palkkatoiveineen. Lisätietoa tehtävästä antaa keskiviikkona 17.4 tai torstaina 18.4 klo 14 – 17 välisenä aikana aluejohtaja Vesa Kangasniemi 040 830 7649.

Mikäli kiinnostuit, mutta toimialamme ei ole sinulle tuttu, voit lukea Turussa pari vuotta takaperin aloittaneen Miika Lähteenkorvan näkemyksiä, miltä tuntui hypätä teollisuuden työnjohtotehtävistä henkilöstöalalle: https://careersblog.barona.fi/uravinkit/tehdastyosta-on-apua-muuhunkin-tyoelamaan