Henkilöstökonsultti, talotekniikka- ja rakennusala
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Aallon voimalla Töihin!

Henkilöstökonsultti, talotekniikka- ja rakennusala

Henkilöstökonsulttina Aalto Henkilöstöpalveluissa näpeissäsi on koko rekrytointiprosessi kandin speksaamisesta alkaen. Työilmoitusten laadinta, työhakemusten käsittely ja uusien työntekijöiden kartoittaminen, työnhakijoiden haastatteleminen ja valintaprosessi sekä asiakasyhteydenpito ovat vain osa työtehtäviäsi. Tehtäviisi kuuluu myös olemassa olevien hr-hallinnollisten asioiden hoitamista kuten työtodistusten laadinta, palkanlaskennan avustavat toimet sekä työntekijöiden tukihenkilönä toimiminen jne.

Mitä etsimme ja millä eväillä menestyt tehtävässä?

Hakijalta toivotaan kaupallista tai muuta soveltuvaa koulutusta ja vähintään 3 vuoden työkokemusta henkilöstökonsultin tehtävästä talotekniikka- ja rakennusalalta. Henkilönä olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen, toimeen tarttuva, joustava ja olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös tiimipelaaja, sillä autamme toisiamme saavuttaaksemme tavoitteet. Työ on paikoitellen hektistä, ja tilanteet voivat muuttua nopeastikin, joten hyvä paineensietokyky ja energiataso ovat välttämättömiä. Työssäsi tarvitset erinomaisen suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Viron ja venäjän osaamisesta on hyötyä.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen roolin, jossa pääset sekä mittaamaan tasosi että kasvattamaan osaamistasi
 • Itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa henkilöstöalalla talotekniikka- ja rakennusalalla
 • Mukavat työkaverit ja tukea työssä menestymiseen
 • Joustavat työajat, etätyömahdollisuuden
 • Mahdollisuuden pohjoismaiseen yhteistyöhön kansainvälisessä konsernissamme

Toivomme mahdollisimman pikaista aloitusta, mutta tarkka aloituspäivä on sovittavissa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Länsi-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö ystävällisesti sähköisen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeutumista, sillä työt alkavat nopealla aikataululla.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1428511
 • Tehtäväalue:
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki