(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti – Ruotsin kielen taitoinen asiakaspalvelun supertähti
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Hei sinä asiakaspalvelun kirkkain tähti! Haluatko tulla osaksi Seuren sydäntä ja mukaan luomaan asiakkaillemme ensiluokkaista asiakaspalvelua? Toimintamme kasvaa, joten etsimme nyt ruotsin kielen taitoista henkilöstökonsulttia, jonka hymy ja hyvä fiilis välittyy – Olipa välineenä puhelin, viestit tai vaikkapa asiakastapaaminen. Oletko juuri sinä etsimämme henkilö?

Seuressa saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Teemme työtä ja toteutamme palveluita, joilla päivittäin tuetaan asiakkaidemme työvoiman saatavuutta päiväkodeissa, kouluissa ja hoitotyössä. Meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 asiakkaidemme työkohteissa. Toimistollamme Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä yli 200 innostunutta seurelaista. Sinä voit olla yksi meistä!

Henkilöstökonsulttina pääset osaksi dynaamista ja itseohjautuvaa kahdeksan hengen tiimiä, jonka sydän sykkii asiakkaillemme. Haluamme olla aitona osana asiakkaan arkea, ja helpottaa sen sujuvaa toteutumista kokonaisvaltaisesti. 

Henkilöstökonsultin tehtävässä:
- Työskentelet puhelinasiakaspalvelussa palvellen sekä suomen-, että ruotsinkielisiä asiakkaitamme erilaisissa arjen tilanteissa.
- Hoidat myös kirjallista viestintää asiakkaille sähköpostitse sekä sisäisen viestikanavamme kautta.
- Tuet tiimin kokonaisvaltaista onnistumista asiakaslupauksiimme perustuen.

Toiveenamme on, että:
- Työelämän yleiset pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja; olet hankkinut muutaman vuoden työkokemuksen esimerkiksi puhelinasiakaspalvelutehtävistä.
- Innostut asiakaspalvelusta ja ymmärrät sen tärkeän roolin liiketoiminnassa.
- Sinulla on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Voit olla taustaltasi esimerkiksi tradenomi.
- Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti molemmilla kotimaisilla kielillä.
- Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on kykyä nopeaan ja itsenäiseen päätöksentekoon.
- Sinulla on näkemystä tulevaisuuden asiakaspalvelusta ja tiedät, miten hyvää asiakaspalvelukokemusta rakennetaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli koet asiakaspalvelun aidosti intohimoksesi. Erityisesti puhelintyöskentelystä nauttiminen takaa sinulle tehtävän onnistumisen edellytykset, sillä pääset työskentelemään suurimman osan työviikostasi asiakkaidemme kanssa puhelimen välityksellä. Ennen kaikkea arvostamme sitä, että olet positiivisella ja ennakkoluulottomalla asenteella varustettu joustava tiimipelaaja ja että hymysi ei hyydy haastavissakaan palvelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden kehittyä kokonaisvaltaiseksi asiakaspalvelun ammattilaiseksi
- Kattavan ja huolellisen perehdytyksen sekä koko tiimin tuen työllesi
- Mahdollisuuden ottaa vastuuta ja kehittää omaa työtäsi
- Rohkean, rennon ja innovatiivisen yrityskulttuurin
- Itseohjautuvan työyhteisön, jossa johtamista toteutetaan valmentavalla otteella
- Kattavat työsuhde-edut ja etätyömahdollisuuden

Tartu tilaisuuteen ja hae! CV:n ja hakemuksen pääset täyttämään alla olevasta linkistä. Haku päättyy sunnuntaina 8.12., jonka jälkeen kutsumme hakijoita haastatteluun. Haastattelemme torstaina 12.12. ja perjantaina 13.12. Toiveenamme on, että valittu henkilö pääsee aloittamaan työn tammikuun alkupuolella. Aloituksesta voidaan kuitenkin sopia myös erikseen.

Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen 31.12.2020 asti. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6.30–18.00 välille. Henkilöstökonsultin palkka on 2 962,13 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksamme Avaintes:in mukaiset mahdolliset kokemuslisät.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Tiimin esimies Heini Valtonen antaa mielellään lisätietoa tehtävästä. Heinin tavoitat numerosta 040 642 8933 perjantaina 29.11 klo 14-15 sekä 2.12 klo 13-14.

Tätä rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Ida Liljendal. Idaan voit olla yhteydessä (suomen tai ruotsin kielellä) sähköpostitse ida.liljendal@seure.fi, jos sinulla on kysymyksiä esimerkiksi rekrytointiprosessista.