(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti rekrytointiin - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018
Seure Henkilöstöpalvelut Oy on voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö. Välitämme työvoimaa yhden päivän sijaisuuksista kuukausia kestäviin työsuhteisiin. Autamme asiakkaitamme myös muissa henkilöstöasioissa, kuten rekrytoinneissa ja henkilöstöresurssien optimoinnissa. Kehitämme Seuressa intohimoisesti tulevaisuuden henkilöstöratkaisuja, joilla luodaan parasta palvelua niin päiväkodin lapsille, koululaisille, kotihoidon asiakkaille kuin erikoissairaanhoitoonkin – meille kaikille. Toimimme Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten, sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella.


Etsimme yhteistyössä Seure Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa asiakaspalveluhenkisiä henkilöstökonsultteja rekrytointitehtäviin. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan määräaikaisena 15.2.2019 saakka. Seuren viihtyisät toimitilat sijaitsevat Helsingin Sörnäisissä loistavien kulkuyhteyksien varrella. 

Tehtävän kuvaus

Henkilöstökonsultin tehtäviin kuuluu Seuren vuokratyöntekijöiden rekrytointi. Vastaat omaltasi osaltasi hakemusten käsittelystä, esihaastatteluista puhelimitse sekä tapaat työnhakijoita kasvotusten työhaastattelun merkeissä. Äänestäsi kuuluu ilo jokaisessa kohtaamisessa työnhakijan kanssa, olitpa hänen kanssaan tekemisissä puhelimitse tai kasvokkain. 

Odotamme sinulta 

Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja viihdyt nopeatempoisessa ja iloisessa työyhteisössä. Sinulla on positiivinen asenne ja hoidat tehtäväsi itsenäisesti sekä ehdottoman luotettavasti. Työssäsi menestyminen edellyttää kykyä kohdata alati muuttuvia tilanteita sekä rutiininsietokykyä. Odotamme sinulta vähintään AMK-tasoista tutkintoa sekä hyvää suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan tehtävässä eduksesi. Rekrytoit vuokratyöntekijöitä varhaiskasvatukseen ja opetukseen, joten laskemme eduksesi myös aiemman työkokemuksen päivähoidon tai opetuksen parissa tehdystä työstä. Mikäli sinulla on terveydenhuollon tutkinto, voit rekrytoida terveydenhuollon työntekijöitä. 

Tarjoamme sinulle

Seuressa saat ympärillesi 170 ihmisen hymyilevän työyhteisön ja heidän vankkumattoman tuen työllesi. Pääset työskentelemään rentoon, rohkeaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön. Seuressa työntekijät toimivat itseohjautuvasti ja heitä johdetaan valmentavalla otteella. Sinulla on mahdollisuus kasvattaa omaa työkokemustasi ja oppia paljon rekrytoinneista osaavien kollegoiden joukossa. Lisäksi pääset seuraamaan läheltä henkilöstöpalvelualan kehittyvää maailmaa. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Riikka Virtanen, puh. 030 6090 547 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 8.10.2018 klo 15-16 ja 11.10.2018 klo 9-10 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi viipymättä ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.