(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti ravintola-alan rekrytointeihin
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Kiinnostaako sinua päästä muuttuvan työelämän näköalapaikalle ja työskentelemään rekrytointien ja myynnin parissa hotelli- ja ravintolatoimialla?
Hienoa, sillä haemme nyt tehokkaaseen tiimiin uutta henkilöstökonsulttia, jonka keskeisimpänä työtehtävänä on löytää ravintola-alan parhaat työntekijät.
Työssäsi kartoitat suunnitelmallisesti ehdokkaita, huolehdit rekrytointiprosessien sulavasta etenemisestä, luot urapolkuja ja vastaat vuokratyöntekijöiden työsuhdeasioista. Palvelet työssäsi yritys-, työnhakija- ja työntekijäasiakkaitamme kasvotusten, sähköpostilla ja puhelimessa. Varmistat omalta osaltasi jokaiselle uudelle vuokratyöntekijällemme loistavan aloituksen Baronalla.

Tarjoamme sinulle oikeasti hauskan työyhteisön, jossa oma persoona saa näkyä ja kuulua. Meillä on vapaus tehdä töitä omaan tyyliin ja esimerkiksi etätyöt ovat mahdollisia. Teemme itsenäistä työtä ja itsenäisiä ratkaisuja, mutta tiiminä seisomme aina yhtenä rintamana. Jaamme osaamistamme ja asiantuntijuuttamme kollegoiden, työntekijöidemme ja asiakkaidemme kesken. Olemme vastuullinen työnantaja, joka haluaa tehdä rohkeita ratkaisuja ja toimia alan edelläkävijänä.

Edellytämme sinulta vahvaa ravintola-alan taustaa salipuolen työtehtävistä. Esimieskokemus lasketaan eduksi. Tunnet Helsingin ravintolamaailman kuin omat taskusi, ja sinulla on vahva tahto verkostoitua alan ammattilaisten kanssa. Sinulla tulee olla halua toimia asiakasrajapinnassa ja näkemystä ammattimaisen rekrytointiprosessin läpiviennistä. Viestit sujuvasti myös englannin kielellä. Baronan henkilöstökonsulttina työskentelet vahvassa ja kehittyvässä yrityksessä kasvavalla ja dynaamisella henkilöpalvelualalla. Työpäiviesi ilona on vauhdikas työyhteisö, jossa töitä paiskitaan ammattitaidolla, hyvällä meiningillä ja hurjalla huumorilla. Vauhdikkaita työpäiviä tasapainoittamassa on myös rutiininomaisia työtehtäviä. Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 24.2.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Maria Nyman pe 14.2. klo 12-13 sekä ke 19.2. klo 13-14 ja 16-17 numerossa 050-3368211.