(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti, rakentaminen
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Eezy on Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

Henkilöstökonsultti ,  Rakentaminen 

Tehtävänkuvaus:

Haemme rakennusalan tiimiin sähäkkää, toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä henkilöstökonsulttia. Työtehtäviin muun muassa kuuluu haastattelut, työsuhteiden hallinta, työpaikkailmoitusten luonti ja läpikäynti. Toimit lisäksi yhteyshenkilönä työntekijöille ja asiakkaille. Työpäivät vaativat nopeaa reagointi- ja ongelmanratkaisukykyä.

Yleistä:

Olet osa rakennustiimiä, mutta tarvittaessa pystyt tukea myös muita tiimejä tarpeen vaatiessa. Tehtävässä pärjää sosiaalinen ja periksiantamaton persoona, jolla on aito halua yhdistää työ ja sen tekijä. Rakentaminen alana on nopeatempoista ja tehtävässä vaaditaan ajoittain hyvää paineensietokykyä.

Edellytämme:

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta katsomme eduksi ymmärryksen rakennusalasta tai aikaisemman työkokemuksen suorittavista rakennusalan töistä. Koulutustaustasta katsotaan eduksi ammattikorkeakoulutason tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Tarjoamme:

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme uudelle henkilöstökonsultille kattavan perehdytyksen sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.  

Lähde mukaan kasvavaan ja kehittyvään Eezy-konserniin. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat rohkeus, kunnioitus, ammattimaisuus sekä positiivisuus.

Mikäli kiinnostuit, tartu toimeen ripeästi, sillä tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat helmikuussa tai sopimuksen mukaan. Haastattelut tehtävään aloitamme jo hakuajan aikana.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa:

Mikko Hakkarainen – aluepäällikkö

040 530 0090 / mikko.hakkarainen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja Eezy:stä: www.eezy.fi

Vapaus työhön!