(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti / myyntipäällikkö Turkuun
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Haluatko päästä mukaan johonkin ihan uuteen, ja henkilöstöpalveluala on sinulle tuttu? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, niin tässä voisi olla paikka sinulle!

Meillä on haussa nimittäin HENKILÖSTÖKONSULTTI/MYYNTIPÄÄLLIKKÖ Turkuun.


Etsimme nyt henkilöstökonsulttia tai myyntipäällikköä avaamaan toimipistettä aivan uudella konseptilla. Tarkoitamme sitä, että me, Aalto henkilöstöpalvelut ja Personalhuset, teemme tämän ensimmäistä kertaa yhdessä. Kuulumme molemmat samaan Otiga Group -konserniin. Yrityksistä saat lisätietoja osoitteista www.aaltovoima.fi sekä www.personalhuset.fi.


Sinulla tulisi olla entuudestaan kokemusta henkilöstöpalvelualasta. Olet omimmillasi myyntitehtävissä, mutta samalla myös halukas tekemään rekrytointityötä sekä toimimaan vuokratyöntekijöiden hallinnollisena esimiehenä. Et säikähdä muutoksia ja olet työskentelyotteeltasi innokas tarttumaan uuteen ja tuntemattomaan. Alueella on valmiina jo jonkun verran asiakaskantaa eli ihan puhtaalta pöydältä ei tarvitse lähteä liikkeelle.  


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan jotain uutta sekä tehtävän, jossa pääset toimimaan monen eri toimialan parissa. Työ on hyvin itsenäistä ja joustavaa. Palkkausmallina toimii motivoiva pohja + provisio.


Hae tehtävään pikaisesti, mutta viimeistään 8.12.2019 oheisen linkin kautta. Täydennäthän sähköistä hakemusta vielä liittämällä siihen avoimen hakemuskirjeesi, cv:si ja palkkatoiveesi. Halutessasi voit liittää itsestäsi videoesittelyn, missä kerrot miksi juuri sinä olisit sopivin henkilö tehtävään. Tehtävä alkaa joustavasti alkuvuodesta 2020.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Personalhusetin toimitusjohtaja Ilona Castrén, 0505857006 / ilona.castren@personalhuset.fi tai Aalto henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Jake Aalto, 0415506773 / jake.aalto@aaltovoima.fi