(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti / Myyntipäällikkö, Turku
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Haluatko päästä mukaan johonkin ihan uuteen ja henkilöstöpalveluala on sinulle tuttu? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, niin tässä voisi olla paikka sinulle!

Meillä on haussa nimittäin HENKILÖSTÖKONSULTTI/MYYNTIPÄÄLLIKKÖ Turkuun.

Etsimme henkilöä avaamaan aivan uudella konseptilla toimipistettä. Uudella konseptilla tarkoitamme sitä, että Aalto henkilöstöpalvelut sekä Personalhuset teemme tämän ensimmäistä kertaa yhdessä. Molemmat yritykset kuuluvat samaan Otiga Group konserniin. Yrityksistä saat lisätietoja osoitteista www.aaltovoima.fi sekä www.personalhuset.fi.

Kokemusta henkilöstöpalvelualasta sinulla tulisi olla entuudestaan. Olet omimmillasi myyntitehtävissä, mutta samalla myös halukas tekemään rekrytointityötä sekä toimimaan vuokratyöntekijöiden hallinnollisena esimiehenä. Et säikähdä muutoksia ja olet työskentelyotteeltasi innokas tarttumaan uuteen ja tuntemattomaan. Alueella on valmiina jo jonkun verran asiakaskantaa eli ihan puhtaalta pöydältä ei tarvitse lähteä liikkeelle.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan jotain uutta sekä toimipisteen, joka toimii monella eri toimialalla. Työ on hyvin itsenäinen sekä joustava. Palkkausmallina toimii motivoiva pohja + provisio.

Hae tehtävään pikaisesti, mutta viimeistään 8.12.2019 oheisen linkin kautta. Täydennäthän sähköistä hakemusta vielä liittämällä siihen avoimen hakemuskirjeesi, cv:si ja palkkatoiveesi. Halutessasi voit liittää itsestäsi esittelyn videon muodossa, missä kerrot miksi juuri sinä olisit sopivin henkilö tehtävään. Tehtävä alkaa joustavasti alkuvuodesta 2020.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Personalhusetin toimitusjohtaja Ilona Castrén, 0505857006/ ilona.castren@personalhuset.fi tai Aalto henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Jake Aalto, 0415506773 / jake.aalto@aaltovoima.fi

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.