(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti Mikkeliin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ rekrytointitehtävien parissa henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Oletko parhaimmillasi Ihmisten kanssa ja pystytkö pitämään useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi? Haluatko päästä osaksi Baronan huippujengiä? Haemme nyt liiketoiminnan kasvaessa henkilöstökonsulttia Mikkeliin Baronan avattavaan uuteen toimipisteeseen!

Haemme joukkoomme reipasta, toimeen tarttuvaa ja energistä henkilöstökonsulttia, jonka työnkuva koostuu rekrytoinnin eri tehtävistä sekä työsuhteen hallintaan liittyvistä töistä. Tyypillisiä työtehtäviä henkilöstökonsultilla ovat työpaikkailmoitusten julkaiseminen, työhakemusten läpikäyminen, haastattelujen sopiminen, hakijoiden haastatteleminen, työsopimusten ja työtodistusten laatiminen sekä muut rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnan yleiset tehtävät. Vastaat osaltasi asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä.

Tehtävässä menestyy sosiaalisesti lahjakas, huumorintajuinen, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja. Työssä toimitaan jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen työskentelytapa ja hyvä paineensietokyky ovat myös tarpeen.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän työn mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä. Meillä Baronalla on auttava ja kannustava fiilis sekä loistavat työsuhde-edut. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat olla osa tiimiämme!

Mikäli kiinnostuit, toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi meille palkkatoiveineen. Lisätietoa tehtävästä antaa aluejohtaja Raine Pulkkinen 040 830 7648