(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti Kuopioon
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Työtämme on rekrytoida asiakkaillemme ammattilaisia, mutta nyt etsimme osaajaa omaan organisaatioomme!

Meillä on nyt haussa nimittäin HENKILÖSTÖKONSULTTI Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen.

Etsitkö uusia, innostavia haasteita henkilöstöpalvelualan tehtävistä? Meillä on usein puhuttu menestystarinoista asiakkaalle ja työnhakijalle. Koska Itä-Suomessa konsulttimme lähtee kohti uusia haasteita, niin haluamme löytää uuden kollegan jakamaan menestystarinoita. Työyhteisömme on nuorekas ja siihen kuuluu reilu kolmekymmentä henkilöstöpalvelualan ammattilaista ympäri Suomea. Kuopion tiimissä meillä on tällä hetkellä kaksi konsulttia Sara ja Miia.

Arkemme rakentuu asiakastyön sekä osaavien ja oikeiden henkilöiden löytämisen ympärille. Työnkuvasi voidaan räätälöidä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Voit olla HR alalla urasi alkuvaiheessa tai jo kokemusta kerryttänyt. Saat valmiin asiakaskunnan hoidettavaksesi pääpainona henkilöstövuokrauspalvelut mm. kiinteistöpalvelualan toimialalla.


Toimit vuokratyöntekijöiden esimiehenä ja vastaat koko työsuhteen elinkaaresta aina työsopimuksista palkkausasioihin. Vastaanotat asiakastilauksia ja täytät tilauksia tarpeiden mukaan, hyödynnät monikanavaisuutta oikeiden profiilien löytymisessä. Olet aktiivisesti yhteydessä jo olemassaoleviin asiakkaisiin sekä verkostoidut ja luot uusia asiakassuhteita asiantuntevalla otteella. Menestyäksesi laaja-alaisessa tehtäväkentässä sinun täytyy nauttia hektisestä ympäristöstä, myynnillisestä työskentelystä sekä palvelutyöstä, missä keskiössä on työntekijöiden hyvinvointi, rekrytoinnit sekä asiakaskuntamme. Me välitämme!


Olisi hienoa, jos sinulla on jo kokemusta rekrytoinneista, palkka- ja työsuhdeasioista sekä asiakastyöstä. Tärkeintä kuitenkin on, että pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja olet helposti lähestyttävä persoona. Henkilöstövuokrauksessa ympäristö on hektinen ja tilanteet ja tilaukset saattavat muuttua nopeasti. Ehkäpä jopa olet parhaimmillasi, kun on vähän vipinää ja nautit monien työtehtävien hoidosta samanaikaisesti? Ymmärrät muuttuneen työelämän haasteet ja modernia rekrytointia. Nautit myynnillisestä työstä, missä viedään eri projekteja, toimeksiantoja loppuun asti ketterällä otteella. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana. Tehtävässä tarvitaan ajoittain autoa Savo-Karjala alueella asiakaskäynneillä.


Olemme yritys, jossa kehitetään omia työtapoja ja laajennetaan osaamista. Nautimme työstämme ja innostumme uusista haasteista. Arvostamme hyvää työyhteisöhenkeä ja työskentelemme pilke silmäkulmassa. Tämä työyhteisö tukee ja sparraa. Tätä kaikkea lupaamme myös sinulle! Viihdytkö sinäkin työyhteisössä, jossa puhalletaan aidosti yhteen hiileen ja iloitaan yhdessä onnistumisista?

Hae tehtävään pikaisesti, mutta viimeistään 15.10.2019 oheisen linkin kautta. Täydennäthän sähköistä hakemusta vielä liittämällä siihen avoimen hakemuskirjeesi, cv:si ja palkkatoiveesi. Halutessasi voit liittää itsestäsi esittelyn videon muodossa, missä kerrot miksi juuri sinä olisit sopivin henkilö tehtävään ja Kuopion tiimiin. Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Operatiivinen johtaja Ilona Castrén, 0505857006/ ilona.castren@personalhuset.fi Tai tuleva lähikollegasi Miia Tarvainen p. 050 362 3984/ miia.tarvainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi