(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti (IT)
Barona IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2018

Onko vahvuutesi ihmisten kohtaamisessa? Lähestytkö asioita reippaasti ja pystytkö kiireessä solmimaan useita langanpätkiä yhteen? Nautitko järjestelmällisestä työskentelystä ja nopeasti vaihtuvista työtehtävistä? Etsimme positiivista, asiakasrajapinnassa viihtyvää ja tiimityöstä nauttivaa henkilöstökonsulttia Helsinkiin Barona IT:n nuorekkaaseen sekä asiantuntevaan Technical Support-tiimiin.

Me Technical Support -tiimissä toimimme valtakunnallisena kumppanina IT-alan asiakasyrityksille ja autamme heitä löytämään juuri heille sopivia tekijöitä. Samalla saamme työllistää hyvällä asenteella varustettuja tradenomeja, insinöörejä, datanomeja ja muita IT-alan osaajia. Olemme IT-alan merkittävin resursoija, ja viime vuonna toimimme työnantajana yli 700 työntekijälle. Työllistämämme henkilöt pääsevät auttamaan IT-alan asiakkaitamme hyvin monipuolisissa teknisen tuen ja ylläpidon tehtävissä. Tulevassa työssäsi sinua on tukemassa ja huikeisiin suorituksiin sparraamassa rennot ja osaavat kollegat Mikko, Mikael, Noora, Heini, Asta, Inka ja Anna-Mari.

Me emme edellytä, että olisit jo valmis IT-rekrytoinnin ammattilainen, sillä siihen kehityt työn lomassa. Arvoasteikossamme into palvella asiakkaita, itseohjautuvuus ja nopea tarttuminen asioihin painavat työvuosia enemmän. Edellytämme ammattikorkeakoulu-/ yliopistotutkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja. Arvostamme hyvää ihmistuntemusta, sillä sen avulla tunnistat potentiaalin myös vähemmän kokeneissa työnhakijoissa. Tulet työssäsi tuottamaan paljon tekstiä eri muodoissa niin suomeksi kuin satunnaisesti englanniksikin, minkä vuoksi painotamme myös kirjallisia taitoja. Olethan myös tarkka ja näppärä erilaisten järjestelmien kanssa.

Työasemat, oheislaitteet, koneasennukset, käyttöjärjestelmät, Active Directory – muun muassa näiden aiheiden ympärillä meidän arkemme pitkälti pyörii. Miltä kuulostaisi aloittaa arkiaamusi saapuneiden hakemusten käsittelemisellä ja ehdokashaastatteluiden sopimisella? Ja tätä ennen tietysti kuppi kahvia. Tyypillisesti päiväsi jatkuu hakijoiden haastattelemisella sekä ehdokkaiden esittelyillä asiakkaillemme. Meidän arjessamme sähköpostit sinkoilee ja puhelinlangat laulaa niin talon ulkopuolelle kuin tiiminkin kesken. Kiirettä ei saa tässä työssä pelätä, vaan sen tuomasta vauhdista tulee nauttia!

Pääset työssäsi myös tekemään työsopimuksia, hoitamaan henkilöstöhallinnon tehtäviä sekä toimimaan yhteyshenkilönä työllistämillesi osaajille. Tulet myös itsenäisesti vastaamaan yritysasiakkaidemme palvelemisesta. Olennainen osa konsultin työtä onkin kokonaisvaltainen asiakassuhteiden hoitaminen, sillä meille on tärkeää olla luotettava kumppani asiakkaillemme. Arvostamme tästä syystä erityisen paljon aiempaa kokemusta asiakastyön parista. Meidän tiimiin kuuluvat myös Palkkis-Mirjami ja HR-Heidi, jotka tuovat oman asiantuntijuutensa arkeemme. Tulevat kollegasi tukevat sinua kaikkien uusien asioiden äärellä, mutta uskallathan itsekin tarvittaessa rohkeasti pyytää apua. Teemmehän tätä työtä yhdessä.

Toimimme yhdessä dynaamisena tiiminä, ja löydät tiimikavereita Helsingin lisäksi myös Tampereelta. Resursoimme IT-alan tekijöitä valtakunnallisesti, joten toivomme sinulta valmiutta välillä pakata laukku, hypätä junaan ja käydä päiväseltään esimerkiksi Tampereen toimistollamme. Toimipisteesi tulee olemaan Helsingin keskustassa viihtyisissä ja uusissa toimitiloissa, Töölönlahdenkadulla.

Kerromme mielellämme meidän tiimistä ja arjestamme, joten mikäli mielessäsi on kysymyksiä, soita meille rohkeasti alla olevana soittoaikana (Anna-Mari Kangas, Team Lead p. 050-408 2126, anna-mari.kangas@barona.fi / Mikko Saari, Key Account Manager p. 040-7386122, mikko.saari@barona.fi).

Ke 24.10.2018 klo 14.00-15.30

Mikäli kyseinen ajankohta ei sovi sinulle, voit olla sähköpostitse yhteydessä erillisen ajankohdan sopimiseksi. Jättäessäsi hakemusta, odotamme sinulta myös lyhyttä videovastausta hakulomakkeen videokysymykseen. Tässä onkin loistava tilaisuus heti osoittaa rohkeutta ja heittäytymistä! Koska Baronan ihmisiä yhdistää "The Brave Do" -asenne, odotamme sitä myös uudelta tiimiläiseltämme.

Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä milloin voisit aloittaa työtehtävässä. Meidän puolestamme aloitus voi tapahtua piankin. Ethän siis epäröi jättää hakemusta, mikäli tehtävämme kolahti!

Baronaan sekä Barona IT:n porukkaan pääset tutustumaan alla olevien videoiden sekä tiimimme sivuston kautta:

Barona: https://www.youtube.com/watch?v=8OawBtqF--M

Barona IT: https://www.youtube.com/watch?v=xf7ppyYbERk

Barona IT -tiimimme oma sivusto: https://careers.barona.fi/it/tech-support/