Henkilöstökonsultti Horeca toimialalle
Barona HoReCa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Haluatko päästä hyödyntämään ongelmanratkaisukykyjäsi, timanttista pelisilmääsi sekä erinomaisia vuorovaikutustaitojasi? Oletko itsenäiseen työskentelyyn pystyvä tiimipelaaja, joka on ravintola-alalla verkostoitunut alan ammattilainen ja kiinnostunut ottamaan urallaan seuraavan askeleen?

Barona Horecan henkilöstökonsulttina pääset palvelemaan sekä työntekijä että yritysasiakkaitamme, ratkomaan heidän haasteitaan ja samalla kehittämään liiketoimintaamme.

Keskeisin tehtäväsi henkilöstökonsulttina on löytää ravintola-alan ja tapahtuma-alan upeille työntekijöille juuri heille sopivat työpaikat.

Tarjoamme sinulle oikeasti hauskan työyhteisön, jossa oma persoona saa näkyä ja kuulua. Meillä on vapaus tehdä töitä omaan tyyliin ja esimerkiksi etätyöt ovat osa arkeamme. Teemme itsenäistä työtä ja itsenäisiä ratkaisuja, mutta tiiminä seisomme aina yhtenä rintamana. Jaamme osaamistamme ja asiantuntijuuttamme kollegoiden, työntekijöidemme ja asiakkaidemme kesken. Olemme vastuullinen työnantaja, joka haluaa tehdä rohkeita ratkaisuja ja toimia alan edelläkävijänä.

Edellytämme sinulta vahvaa ravintola-alan ja/ tai tapahtuma puolen taustaa. Esimieskokemus ja kokemus henkilöstöpalvelualalta luetaan isoksi eduksi. Arvostamme myös, jos sinulla on palava halu käydä tutustumassa asiakasyrityksiimme heittämällä keikkaakin silloin tällöin. Sinulla tulee olla halua toimia asiakasrajapinnassa ja näkemystä ammattimaisen rekrytointiprosessin läpiviennistä. Viestit sujuvasti myös englannin kielellä.

Työnkuvaan kuuluu laajasti työsuhteen elinkaareen liittyviä tehtäviä rekrytointien hoitamisesta ja työntekijöiden neuvonnasta työsuhteen dokumenttien hallinnointiin. Lisäksi jatkuva yhteydenpito työnhakijoihin, työntekijöihin ja asiakkaisiin niin sähköpostilla kuin puhelimitse on olennainen osa päivittäistä työtäsi.

Etsimme työhön timanttia, joka osaa hallita suuria kokonaisuuksia, syttyy kiireessä ja tarttuu tehtäviin oma-aloitteisesti. Rekrytointiprojektit edellyttävät, että olet taitava priorisoimaan, joustat kun aikataulu sitä vaatii ja puhallat yhteen hiileen tiimisi kanssa. Työ pitää sisällään myös paljon rutiineja, joiden hoitaminen samaan aikaan sekä nopeasti että tarkasti on tärkeä osa työtäsi.

Baronan henkilöstökonsulttina pääset muuttuvan työelämän näköalapaikalle: työskentelet vahvassa ja kehittyvässä yrityksessä kasvavalla ja dynaamisella henkilöpalvelualalla. Työpäiviesi ilona on vauhdikas työyhteisö, jossa töitä paiskitaan ammattitaidolla, hyvällä meiningillä ja hurjalla huumorilla. Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Baronalla on käytössä monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdepyöräetu, lounas- sekä virike- ja liikuntaetu, taukoliikuntasovellus sekä eri yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja ympäri Suomen.

Työn kesto ja aloitus: Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työskentelemme arkipäivisin ja tarvittaessa myös etänä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 5.12.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527165
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki