(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin seuraavilla toimialoilla: toimisto ja asiakaspalvelu, IT, myynti ja markkinointi, taloushallinto, teollisuus, rakennus ja logistiikka. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja tänä päivänä olemme yksi alamme johtavia yrityksiä. Eilakaisla on tunnettu luotettavuudestaan ja palvelunopeudestaan.

Oletko kiinnostunut rekrytoinnista ja monipuolisesta tehtäväkentästä asiakasrajapinnassa? Nautitko yritysten ja oikeiden osaajien yhdistämisestä? Rekrytoimme nyt henkilöstövuokraustiimiimme henkilöstökonsulttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa joustavasti tammikuun 2020 alussa ja työsuhteen kesto on vuoden 2021 tammikuun loppuun. Kyseessä on opintovapaan sijaisuus, jossa jatkon mahdollisuus tarkentuu vuoden aikana. Isot ja valoisat toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa Mikonkadulla.

Henkilöstökonsulttina

saat mahdollisuuden rekrytoida erilaisiin tehtäviin kokeneita ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia ja pääset työskentelemään monipuolisten henkilöstöalan tehtävien parissa huolehtien koko työsuhteen ajan elinkaareen liittyvistä tehtävistä niin työhakija- kuin yritysasiakasrajapinnassakin. Työtehtäväsi pitävät sisällään houkuttelevien työpaikkailmoitusten laadintaa, profiilien aktiivista käsittelyä, työhaastatteluja ja henkilövalintoja, työsuhdeasioiden käsittelyä, yhteydenpitoa asiakkaisiin ja asiakkuuksien ylläpitoa sekä tilausten vastaanottamista. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja sinulle on luontevaa paitsi huolehtia asiakkuuksista, myös kehittää niitä proaktiivisesti. Arvostamme innokkuuttasi tarttua uusiinkin hakukanaviin osaajien tavoittamiseksi ja sitä, että seuraat aktiivisesti alan muuttuvaa kenttää. 

Minkälaista Eilakaislalla on työskennellä ja minkälaisia ominaisuuksia toivomme sinulta 

Me Eilakaislalla otamme kaikki työntekijämme vastaan lämmöllä ja ilolla tehtävän luonteesta tai kestosta riippumatta. Me puhallamme yhteen hiileen ja työskentelemme tehokkaasti yhteisten tavoitteiden eteen, yli tiimi- ja aluerajojen. Sujahdatkin työyhteisöömme helposti, kun olet huumorintajuinen, proaktiivisesti töihin tarttuva persoona sekä tietysti henkilö, joka omaa aitoa kiinnostusta ihmisiin ja henkilöstöpalvelualaan ja -toimintaan. Henkilöstövuokraustiimissä työkavereinasi ovat Riikka, Rami, Marjukka, Heidi, Sirpa, Jennika, Ella ja Heidi. 
Toivomme, että sinä vahvistaisit Eilakaisla-brändiä persoonallasi ja kyvyilläsi. Olet luonteva asiakaspalvelija ja tiedät, että asiakassuhde syntyy kuuntelemalla, mutta sinulla on uskallusta myös konsultoida asiakasta asiantuntemuksellasi. Olet hyvä ihmistuntija ja tehokas organisoija - työskentelet mielelläsi projektinomaisesti henkilöstöalan tehtävien parissa etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta rekrytointien parista ja henkilöstövuokraus on sinulle tuttu palvelu. Arvostamme myynnillistä, itsenäistä ja kokonaisvaltaista työotetta, rohkeutta uusien asioiden kohtaamiseen sekä rutiininsietokykyä. Toivomme sinulta myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Me haluamme tarjota sinulle 

huumorintajuisen ja iloisen, yhteistyöhön panostavan ja työtäsi tukevan asiantuntevan tiimin sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vaihtelevien asiakkaiden ja toimeksiantojen parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä kanssamme henkilöstöalan osaajaksi ja olisi upeaa, että me voisimme oppia jotain uutta sinulta. Meillä on käytössä lounasetuus, virikesetelit, etätyömahdollisuus, iltapäivisin kokoontuu välipalajengi ja juoksemme vuosittain yritysmaratonin. Kurkkaa myös meistä kertovasta blogista, kuinka after workit muuttuivat after workouteiksi.
https://www.eilakaisla.fi/blogi/after-workeista-after-workouteiksi

Lisätietoja hakuun liittyen 

Olisiko tässä seuraava askel urapolullesi?  Hakuprosessista vastaa Eilakaislalla palvelupäällikkö Riikka Virtanen. Riikan tavoitat parhaiten 6.11.2019 mahdollisia lisäkysymyksiä varten numerosta 030 6090 547 tai sähköpostitse riikka.virtanen@eilakaisla.fi 
Mikäli tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2019 mennessä osoitteessa  kaislanet.eilakaisla.fi . Seuraathan sähköpostiasi, koska ensimmäisessä vaiheessa haluamme mahdollisesti tutustua sinuun muutamalla videokysymyksellä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!