(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti, Espoo
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Oletko jo valmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva henkilöstöalan moniottelija? Henkilöstökonsulttina Aalto henkilöstöpalveluissa työtehtäviisi kuuluu mm. työhakemusten käsittely ja uusien työntekijöiden kartoittaminen, työnhakijoiden haastatteleminen, työntekijöiden varustaminen, sekä olemassa olevien työntekijöidemme työsuhdeasioiden hoito. Työtehtävä muotoutuu myös omien taustojesi perusteella.

Mitä etsimme ja millä eväillä menestyt tehtävässä? Hakijoilta toivotaan soveltuvaa koulutusta (esim. kaupalliset opinnot, psykologian/sosiaalipsykologian opinnot) sekä kokemusta logistiikka- tai rakennusalalta kuitenkin muistaen, että tärkein asia työssä menestymisen kannalta on oma asenne ja motivaatio! Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus henkilöstöpalvelualalta. Käytännön työt alkavat käyttöjärjestelmäämme perehtymisen kautta, jonka jälkeen siirryt tekemään itsenäisesti työhaastatteluja. Läpi perehdytyksen sinulla on mentorimme tuki, jolta voit kysyä tarvittaessa neuvoja. 

Etsimme rekrytointitiimiin uutta jäsentä, jolla on kova energiataso ja hyvä paineensietokyky. Työ on luonteeltaan nopea tempoista, joten mikäli mukaudut nopeasti uusiin tilanteisiin, saatat olla etsimämme henkilö. Täydennämme rekrytointitiimiämme ennen kaikkea joukkuepelaajalla, joka auttaa kaveria menestymään ja ylittämään itsensä. Olet itse ohjautuva, motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta ja olet nälkäinen oppimaan uutta. Työt edellyttävät hyviä ihmissuhdetaitoja, koska työmme on monelta osin asiakaspalvelutyötä. Työssä käytät suomen lisäksi englantia sekä mahdollisesti, viron sekä venäjän kieliä. Hallitset sujuvasti Microsoft Office työkalujen käytön.  

Tarjoamme työntekijöillemme aitiopaikan henkilöstöalan maailmaan vakavaraisessa organisaatiossa. Pääset tekemään töitä itsenäisesti ja saat kattavan perehdytyksen tehtäviin ennen aloitusta. Työpaikkasi sijaitsee Espoossa. Toimistotalomme yhteydessä sinulla on käytössä veloituksetta kuntosali saunoineen. Talossa on useampi lounasravintola, josta valita sopiva lounaspaikka. Tarjoamme kannustavan ja energisen työporukan, joka puhaltaa yhteen hiileen ja auttaa tarpeen tullen toisiaan. Yhteiseen tekemiseen kuuluu myös työn ulkopuolelle sijoittuvat yhteiset tapahtumat ja virkistyspäivät.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa,

Tom Knaster
Rekrytointipäällikkö
tom.knaster@aaltovoima.fi
050 443 0204

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipakkio ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.