(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti Baronalle Vaasaan
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ rekrytointitehtävien parissa henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Oletko parhaimmillasi pienen paineen alla ja pystytkö pitämään useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi? Haluatko päästä osaksi Baronan huippujengiä, jossa vastuu ja vapaus toteutuvat aidosti? Haemme nyt liiketoiminnan kasvaessa henkilöstökonsulttia Baronan Vaasan toimipisteelle!

Haemme joukkoomme reipasta, toimeen tarttuvaa ja energistä henkilöstönkonsulttia, jonka työnkuva koostuu pääosin rekrytoinnin eri tehtävistä sekä työsuhteen hallintaan liittyvistä töistä. Tyypillisiä työtehtäviä henkilöstönkonsultilla ovat työpaikkailmoitusten julkaiseminen, työhakemusten läpikäyminen, haastattelujen sopiminen, työnhakijoiden haastatteleminen, työsopimusten ja työtodistusten laatiminen sekä muut rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnan yleiset tehtävät. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimenkuvan muotoutumiseen omien kykyjesi ja halujesi mukaan.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka on sosiaalisesti lahjakas, huumorintajuinen, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja. Työssä toimitaan jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen työskentelytapa ja hyvä paineensietokyky ovat myös tarpeen.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän työn mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta työ vaatii ajoittain joustamista ja venymistä työaikojen suhteen.’

Työ on aluksi määräaikainen 22,5-37,5h/viikko ja sopii erinonmaisesti esimerkiksi opiskelujaan viimeistelevälle korkeakouluopiskelijalle.

Mikäli kiinnostuit, toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi meille palkkatoiveineen. Lisätietoa tehtävästä Antaa aluejohtaja Pietu Purhonen 043 824 4025 10.8 klo 13-15 ja 14.8 klo 8-10 ja klo 12-14.