(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti Baronalle Turkuun
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Onko hotelli- ja ravintola-ala lähellä sydäntäsi? Nautitko vauhdikkaasta tekemisen meiningistä, asiakaspalvelusta sekä ratkaisujen löytämisestä? Mikäli kyllä, mitäpä jos hyppäisit meidän mukaamme kehittämään työelämää?

Barona kasvaa hurjaa vauhtia ja etsimme nyt energiseen joukkoomme Turun toimistollemme henkilöstökonsulttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Turun Baronan toimistolla työskentelee upea joukko rekrytoinnin ja työelämän asiantuntijoita! Nyt haemme joukkoomme erityisesti HoReCa- toimialan rekrytointeihin keskittyvää henkilöstökonsulttia, mutta toivomme, että sinulta löytyy innokkuutta toimimaan joustavasti myös muiden toimialojen parissa.

Hotelli- ja ravintola-alan johtavana rekrytointi– ja henkilöstövuokrauspalveluiden asiantuntijana olemme valmiita haastamaan perinteisiä toimintamalleja ja etsimään jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja ratkaisuja. Olemme kehittäneet mm. asiakaspalvelu- ja salityöskentelyn Raflateam-valmennuksen vastaamaan alan kasvavaan työvoiman tarpeeseen sekä panostaneet vastuullisen kansainvälisen rekrytoinnin kehittämiseen ja rekrytoineet Filippiineiltä jo lähes 200 kokkia asiakasyritystemme keittiöihin.

Työpäiviesi ilona on vauhdikas työyhteisö, jossa töitä paiskitaan tunteella, ammattitaidolla, hyvällä meiningillä sekä hurtilla huumorilla. Toteutamme kaikessa toiminnassamme Baronan loistavia arvoja: vapaus, vastuullisuus, yhdessä tekeminen ja rohkeus. Meillä on vapaus tehdä töitä haluamallamme tavalla ja samalla vastuu saada aikaan tuloksia. Arvostamme itsenäisiä päätöksiä ja nopeaa reagointia. Kaikkeen ei toki yksin pysty, eikä niin ole tarkoitettukaan. Apua, sparria ja haleja saa aina työkavereilta. Rohkeutta meiltä ei myöskään puutu! Me emme jää tuleen makaamaan, vaan näemme murroksessa mahdollisuuksia.

Henkilöstökonsulttina vastaat työntekijöiden työsuhteen elinkaaresta kaikissa sen vaiheissa. Tavoitteemme on työskennellä hyvällä fiiliksellä, mahdollisimman lähellä työntekijöitämme ja asiakasyritystemme yhdyshenkilöitä. Työskentelet myynnillisellä otteella ja nautit asiakassuhteen hoitamisesta itsenäisesti.

Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme nopeisiin henkilöstötarpeisiin; käsittelet työnhakijoiden ja työntekijöiden yhteydenotot, vastaanotat asiakkaiden tilaukset ja vahvistat oikeat osaajat asiakkaillemme. Työskentelet rekrytoinnin sekä työsuhdeasioiden parissa, jossa sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työskentelyysi ja kehittää olemassa olevia prosesseja.

Tässä monipuolisessa tehtävässä pärjää itseohjautuva ja palvelualtis henkilö, joka haluaa etsiä ja myös löytää parhaita ratkaisuja haastavissakin tilanteissa. Työmme perusluonteeseen kuuluu monen asian yhtäaikainen työstäminen. Tämä vaatii priorisointitaitoja, järjestelmällisyyttä, nopeutta, tehokkuutta sekä paineensietokykyä. Omaat myös hyvät tietotekniset taidot, etkä pelkää uusien työkalujen ja toimintatapojen oppimista. Arvostamme palvelualojen ymmärrystä.

Ravintola-ala on dynaaminen, trendikäs ja erityisesti nuorten työntekijöiden suosiossa. Me palvelemme työntekijöitä ja asiakkaitamme alaan kuuluvalla rempseydellä ja rehellisellä otteella. Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja jätä hakemus 16.2.2020. mennessä. Liitä mukaan myös CV:si palkkatoiveineen.

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, soita Barona Lounais-Suomen aluepäällikölle Leena Yliselle maanantaina 10.2 kello 9.00-10.00 tai torstaina 13.2 kello 14-15 Leena Ylinen 040 5794579 leena.ylinen@barona.fi

Tarjoamme henkilöstöpalveluita koko työsuhteen elinkaarelle ja käytössämme on edistyneet digitaaliset ratkaisut, joita kehitämme jatkuvasti. Haluamme olla rakentamassa hotelli- ja ravintola-alasta entistä houkuttelevampaa työntekijöille ja nostamassa hotelli- ja ravintola-alan työn arvostusta sen ansaitsemalle tasolle.

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, soita Barona Lounais-Suomen aluepäällikölle Leena Yliselle maanantaina 10.2 kello 9.00-10.00 tai torstaina 13.2 kello 14-15 Leena Ylinen 040 5794579 leena.ylinen@barona.fi