Henkilöstökonsultti Baronalle Hämeenlinnaan
Barona Sisä-Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Palvelualojen HR-osaaja tai tuleva henkilöstöpalvelualan ammattilainen, oletko valmis vastaamaan haasteeseen? Haemme uutta jäsentä dynaamiseen Kanta-Hämeen tiimiimme, vastaamaan omalta osaltasi yhdessä kollegoidesi kanssa asiakkaidemme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluista. Tässä tehtävässä työskentelet osana loistavaa tiimiä, jossa paiskitaan töitä kovalla tahdilla, tuetaan kaveria tarvittaessa ja tartutaan tarmolla haasteisiin.

Henkilöstökonsulttinamme pääset tekemään henkilöstöalan tehtäviä paitsi erittäin monipuolisesti, myös aivan kirjaimellisesti suuressa mittakaavassa. Valmistaudu siis käymään läpi suuri määrä hakemuksia, sijoittamaan työntekijöitä heille parhaiten sopiviin vuoroihin ja tehtäviin ja vastaamaan valtavaan sähköpostivyöryyn!

Työnkuvaan kuuluu laajasti työsuhteen elinkaareen liittyviä töitä rekrytointien hoitamisesta ja työntekijöiden neuvonnasta työsuhteen dokumenttien hallinnointiin. Lisäksi jatkuva yhteydenpito työnhakijoihin, työntekijöihin ja asiakkaisiin niin sähköpostilla kuin puhelimitse on olennainen osa päivittäistä työtäsi.

Etsimme työhön timanttia, joka osaa hallita suuria kokonaisuuksia, syttyy kiireessä ja tarttuu tehtäviin oma-aloitteisesti. Rekrytointiprojektit edellyttävät, että olet taitava priorisoimaan, joustat kun aikataulu sitä vaatii ja puhallat yhteen hiileen tiimisi kanssa. Työ pitää sisällään myös paljon rutiineja, joiden hoitaminen samaan aikaan sekä nopeasti että tarkasti on tärkeä osa työtäsi. Katsomme suureksi eduksi, jos sinulla itselläsi on aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi joko opintojen tai työkokemuksen kautta hankittu tuntemus HR:n tehtäväkentästä on edellytys työssä onnistumiselle.

Meillä tartutaan työhön rohkeasti, toimitaan vapauden ja vastuun periaatteiden mukaan sekä tehdään yhdessä. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän osana loistavaa tiimiä ja alan johtavaa yritystä.

Innostuitko? Hae tehtävää ja vakuuta meidät! Lisääthän jo hakemukseesi tehtävän kannalta tärkeimmät työ- ja opintotodistukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Anu Päivinen maanantaina 11.10. klo 15-16 ja keskiviikkona 20.10. klo 15-16.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509244
  • Tehtäväalue: HR, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (anu.paivinen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 5119752
  • Sijainti: Hämeenlinna