(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti Baronaan
Barona Sisä-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Kaupan alan HR-osaaja tai tuleva henkilöstöpalvelualan ammattilainen, oletko valmis vastaamaan haasteeseen? Haemme uutta jäsentä dynaamiseen tiimiimme, vastaamaan myynnin & kaupan ja hr & talous -alojen asiakkuuksien rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluista. Tässä tehtävässä työskentelet osana loistavaa tiimiä, jossa paiskitaan töitä kovalla tahdilla, tuetaan kaveria tarvittaessa ja tartutaan tarmolla haasteisiin.

Henkilöstökonsulttinamme pääset tekemään henkilöstöalan tehtäviä paitsi erittäin monipuolisesti, myös aivan kirjaimellisesti suuressa mittakaavassa. Valmistaudu siis käymään läpi suuri määrä hakemuksia, sijoittamaan satoja työntekijöitä heille parhaiten sopiviin vuoroihin ja tehtäviin ja vastaamaan valtavaan sähköpostivyöryyn!

Työnkuvaan kuuluu laajasti työsuhteen elinkaareen liittyviä töitä rekrytointien hoitamisesta ja työntekijöiden neuvonnasta työsuhteen dokumenttien hallinnointiin. Lisäksi jatkuva yhteydenpito työntekijöihin ja asiakkaisiin niin sähköpostilla kuin puhelimitse on olennainen osa päivittäistä työtäsi.

Etsimme työhön tekijää, joka osaa hallita suuria kokonaisuuksia, syttyy kiireessä ja tarttuu tehtäviin oma-aloitteisesti. Rekrytointiprojektit edellyttävät, että olet taitava priorisoimaan, joustat kun aikataulu sitä vaatii ja puhallat yhteen hiileen tiimisi kanssa. Työ pitää sisällään myös paljon rutiineja, joiden hoitaminen samaan aikaan sekä nopeasti että tarkasti on tärkeä osa työtäsi. Katsomme suureksi eduksi, jos sinulla itselläsi on aiempaa työkokemusta kaupan alalta tai muista asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi joko opintojen tai työkokemuksen kautta hankittu tuntemus HR:n tehtäväkentästä on edellytys työssä onnistumiselle.

Meillä tartutaan työhön rohkeasti, toimitaan vapauden ja vastuun periaatteiden mukaan ja tehdään yhdessä. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän osana loistavaa tiimiä ja alan johtavaa yritystä.

Innostuitko? Hae tehtävää ja vakuuta meidät!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Anu Päivinen tiistaina 12.11. klo 9-11 ja torstaina 21.11. klo 13-16.