(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti, Barona Työkykypalvelut
Barona Työkykypalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Barona Työkykypalvelut hakee liiketoiminnan kasvaessa uutta henkilöstökonsulttia Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ammatillisen kuntoutuksen tarkoituksena on auttaa työkyvyttömyysuhan alaisia henkilöitä jatkamaan työelämässä pidempään. Meidän tehtävämme on etsiä näille henkilöille uusia mahdollisuuksia tehdä työtä, jotta he pääsevät taas loistamaan.

Barona Työkykypalvelut toimii valtakunnallisesti ja palvelua tuottaa moniammatillinen asiantuntijoiden tiimi, joka koostuu ammatillisen kuntoutuksen ja työkykyjohtamisen asiantuntijoista sekä psykologeista. Ohjaamme vuosittain lähes tuhat henkilöä työkykyä vastaaviin, sopiviin töihin. Palvelumme piiriin tulee henkilöitä aina arkkitehdeistä varastotyöntekijöihin ja siivoojista johtajiin. Henkilöstökonsulttina pääset siis tekemään vaativiakin osaamiskartoituksia sekä yksilövalmennusta monipuolisessa työympäristössä.

Työskentelet osana energistä tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä. Työpäivämme ovat monipuolisia ja pääset tekemään työtä omalla persoonallasi. Meillä töissä saa olla hauskaakin ja kaverilta saa aina apua tarvittaessa! Käy tutustumassa baronalaisiin sosiaalisessa mediassa. Löydät meidät Facebookista nimellä Barona (@BaronaCareers), Instagramista @Baronacareers, Twitteristä @BaronaCareers ja LinkedInistä Barona.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta erilaisten ihmisten kohtaamisesta (esim. haastatteluiden tai valmennuksen muodossa). Sinulla on mielellään vähintään AMK-tasoinen koulutus soveltuvalta alalta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai esimerkiksi vaativasta henkilöasiakastyöstä. Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä, sinulla on ratkaisukeskeinen työote ja olet tuloshakuinen. Uskot pitkäjännitteisellä työllä saavutettaviin tuloksiin ja olet asiakastyössä aktiivinen. Pystyt toimimaan tehokkaasti osana tiimiä ja toisaalta viemään asioita eteenpäin myös oma-aloitteisesti. Arvostamme tuntemusta työ- ja koulutusmarkkinoista sekä erilaisista työllistymisväylistä ja -mahdollisuuksista. Venäjän tai viron kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveesi. Työ edellyttää liikkumisvalmiutta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Tiedustelut: 24.5. klo 9-11 ja 4.6. klo 14-16 Anni Korhoselta puh. 0504392319 tai anni.korhonen@barona.fi