(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti, Barona Työkykypalvelut Oy
Barona Työkykypalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Ammatillisen kuntoutuksen tarkoituksena on auttaa työkyvyttömyysuhan alaisia henkilöitä jatkamaan työelämässä pidempään. Meidän tehtävämme on etsiä näille henkilöille uusia mahdollisuuksia tehdä työtä, jotta he pääsevät taas loistamaan.

Barona Työkykypalvelut toimii valtakunnallisesti ja palvelua tuottaa moniammatillinen asiantuntijoiden tiimi, joka koostuu ammatillisen kuntoutuksen ja työkykyjohtamisen asiantuntijoista sekä psykologeista. Ohjaamme vuosittain lähes tuhat henkilöä työkykyä vastaaviin, sopiviin töihin. Palvelumme piiriin tulee henkilöitä aina arkkitehdeistä varastotyöntekijöihin ja siivoojista bussinkuljettajiin. Henkilöstökonsulttina pääset tekemään yksilövalmennusta monipuolisessa työympäristössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta erilaisten ihmisten kohtaamisesta (esim. haastatteluiden tai valmennuksen muodossa). Sinulla on mielellään vähintään AMK-tasoinen koulutus soveltuvalta alalta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai esimerkiksi vaativasta henkilöasiakastyöstä. Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä, sinulla on ratkaisukeskeinen työote ja olet tuloshakuinen. Uskot pitkäjännitteisellä työllä saavutettaviin tuloksiin ja olet asiakastyössä aktiivinen. Pystyt toimimaan tehokkaasti osana tiimiä ja toisaalta viemään asioita eteenpäin myös oma-aloitteisesti. Arvostamme tuntemusta työ- ja koulutusmarkkinoista sekä erilaisista työllistymisväylistä ja -mahdollisuuksista.

Työskentelet osana energistä tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä. Työpäivämme ovat monipuolisia ja pääset tekemään työtä omalla persoonallasi. Meillä töissä saa olla hauskaakin ja kaverilta saa aina apua tarvittaessa!

Käy tutustumassa baronalaisiin sosiaalisessa mediassa. Löydät meidät Facebookista nimellä Barona (@BaronaCareers), Instagramista @Baronacareers, Twitteristä @BaronaCareers ja LinkedInistä Barona.

Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveesi. Työ edellyttää liikkumisvalmiutta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Tiedustelut puhelimitse: palvelupäällikkö Anni Korhonen, puh. 0504392319 26.10 klo 15-16 ja 1.11 klo 9-10.