Henkilöstökonsultti, Barona Engineering
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme pieneen ja tehokkaaseen tiimiimme uutta vahvistusta täysin uuteen rooliin, jossa pääset käsiksi monipuolisiin rekrytointialan tehtäviin. Toimistomme sijaitsee aivan paraatipaikalla Helsingin keskustassa, Rautatieaseman kupeessa.

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Olemme teollisuustoimialan asiantuntija-, päällikkö-, ja johtotason rekrytointeihin sekä henkilöstöpalveluihin erikoistunut neljän hengen yksikkö ja toimimme osana Barona Teollisuutta. Tiimissämme pääset näkemään ja osallistumaan hyvin monipuolisesti erilaisiin teknisen alan rekrytointeihin ja työsuhteiden hoitoon liittyviin tehtäviin. Pääasiallisina tehtävinäsi ovat:

  • Suorahaku. Pääset oppimaan, miten alan parhaat talentit löydetään hyvän perehdytyksen ja coachauksen avulla. Tulet toimimaan suorahakuihin erikoistuneen konsulttimme työparina aluksi tukien häntä suorahaun toteuttamisessa. Toiveenamme on kuitenkin, että tulevaisuudessa pystyt ottamaan myös suurempia kokonaisuuksia vastuullesi ja löydät alan talentin kuin talentin.

  • Myynnin tukeminen. Tuet myyntiämme esimerkiksi tarjousvalmisteluissa, asiakasjärjestelmän päivittämisessä sekä vastaamalla inbound-kyselyihin.

  • Rekrytointiprosesseissa tukeminen sekä niiden hoitaminen alusta loppuun.

Mitä toivomme sinulta?

Soveltuaksesi tehtävään toivomme sinulta oppimishaluista ja ehkä hieman tutkijaluonteista lähestymistapaa asioihin. Viihdyt ihmisten kanssa, etkä myöskään pelkää tarttua puhelimeen. Myyntihenkisyys onkin siis suuri etu tiimissämme. Viihdyt joukossamme, mikäli olet avoin ja hoidat työsi sen vaativalla vakavuudella, kuitenkin aina pieni pilke silmäkulmassa – huumori näyttelee nimittäin isoa roolia tiimissämme. Koulutuksen puolesta toivomme sinulta joko kaupallisen tai teknisen puolen koulutusta (alempi tai ylempi korkeakoulututkinto). Aiempi työkokemus rekrytoinneista ei ole välttämätöntä, sillä opetamme sinulle kaiken tarvittavan. Sinulla tulisi myös olla vahva suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen sekä vähintäänkin hyvä englannin kielen taito.

Miksi Baronalle?

Baronalla vallitsee vahva vastuun ja vapauden kulttuuri. Työaikasi on joustava eikä kukaan vahdi olkapääsi takana työsi edistymistä, vaan vastaat itse töittesi etenemisestä. Huolehdimme myös osaamisesi ajankohtaisena pitämisestä erilaisilla koulutuksilla, joihin sinun on mahdollista osallistua. Saat myös ruoka- ja liikuntaedun sekä monipuolisia etuja keskustan lähistön liikkeissä.

Yleisesti ottaen työyhteisömme on todella rento – työskentelemme avokonttorissa, eikä näin ollen kenenkään työhuoneen ovi ole koskaan lukossa. Tämä pätee myös työskentelyyn tiimissämme: tykkäämme sparrailla keskenämme ja autamme toisiamme mieluusti, niin työhön kuin myös työn ulkopuoliseen elämään liittyvissä asioissa. Tiimistämme löytyy mm. urheiluun, liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvää asiantuntemusta puhumattakaan koirien kasvattamisesta tai elokuvakulttuurista.

Työ itsessään antaa loistavan mahdollisuuden päästä tutustumaan erilaisiin yrityksiin sekä asiantuntijatehtäviin niin suomalaisissa kuin myös kansainvälisissä teollisuuden yrityksissä. Tämän lisäksi pidämme huolen, että kasvat rekrytointien ja suorahakujen moniottelijaksi!

Lisätietoja?

Mikäli jokin jäi mietityttämään, voit olla yhteydessä rekrytointipäällikköömme Kristiina Vormalaan (puh. 0408374019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin kello 13:00-14:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot