(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti Adeccolle Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Haemme Adeccon Turun toimistolle HENKILÖSTÖKONSULTTIA (HR CONSULTANT) määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta henkilöstövuokrauksesta. Olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja ja sinulla on oma-aloitteinen, tarkka ja itsenäinen työskentelyote. Olet myynnillinen, asiakaspalveluhenkinen ja toimit aktiivisesti ja luontevasti asiakasrajapinnassa. Pystyt työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä yksityiskohdat huomioon ottaen. Säilytät positiivisen ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alaisena ja ongelmanratkaisukykyä vaativissa tilanteissa. Päivittäisessä työssä tilanteet muuttuvat nopeasti, mikä vaatii sinulta välitöntä reagointia ja joustavuutta. Tietyt asiat toistuvat säännöllisesti, joten tehtävä sisältää myös paljon rutiiniluonteista työtä. Sinulla on hyvät valmiudet oppia uusia IT-taitoja ja tulet työssäsi sujuvasti toimeen englannin kielellä.

 

Tehtäviisi kuuluu
• Henkilöstövuokraus- ja rekrytointitoimeksiantojen läpivienti työpaikkailmoitusten laadinnasta hakijoiden valintaprosessiin ja työsopimusten tekoon
• Vuokratyöntekijöiden työsuhdeasioiden hoito
• Aktiivinen myynti ja muu yhteistyö asiakasrajapinnassa sekä yhteydenpito työntekijöihin ja työnhakijoihin
• Tietojen ylläpito ja päivittäminen toiminnanohjausjärjestelmään
• Asiakaspalvelu toimistossa ja puhelimitse sekä muut yleiset toimistotehtävät

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn johtavassa kansainvälisessä henkilöstöpalvelualan yrityksessä, kattavan perehdytysohjelman sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Sinua odottaa iloinen, kannustava ja osaava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisiin tavoitteisiin menestyksen saavuttamiseksi. Adeccossa arvostamme sinua omana itsenäsi ja tarjoamme joustoa työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa.

 

Tehtävä on määräaikainen reilun vuoden mittainen sijaisuus ja työ alkaa mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään nopeasti heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haku sulkeutuu 12.5.19 tai heti, kun tehtävä on täytetty.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen arkisin klo 9-15, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi