(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti, Adecco Finland, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018Työn kuvaus:
  Etsimme uutta kollegaa Adeccon Helsingin toimipisteeseen hoitamaan henkilöstövuokraus- ja rekrytointitoimeksiantoja. Kaipaamme hyvää joukkuepelaajaa, joka on kiinnostunut rakentamaan uransa kansainvälisessä ympäristössä. Haluamme tarjota sinulle näköalapaikan maailman johtavassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä ja mahdollisuuden toimia asiantuntijana rekrytoinnin maailmassa. 
 
Olet työkaverimme, jos teet työtäsi itsenäisesti, haluat kehittyä ja janoat hyviä tuloksia. Olet aktiivinen ja suhtaudut positiivisesti tarjoamiimme haasteisiin. Hymysi ei hyydy kovassakaan paineessa ja nopeatempoinen työ on sinulle itsestäänselvyys. Nautit asiakasrajapinnassa toimimisesta ja aktiivisen tiimin kanssa työskentelystä. Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen on sinulle tärkeää.
 
Sinulta löytyy jo kokemusta rekrytointitoimeksiantojen itsenäisestä hoitamisesta. Mikäli olet aikaisemmin työskennellyt henkilöstöpalvelualalla, laskemme sen eduksesi. Olet supliikki suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on mukava lisä, mutta ilmankin pärjäät. Käytät tottuneesti erilaisia IT-järjestelmiä ja opit mielelläsi uusia.
 
Päätehtäväsi henkilöstökonsulttina on henkilöstövuokraus- ja rekrytointitoimeksiantojen itsenäinen hoitaminen sekä aktiivinen asiakastyö. Toimialat, joilla tulet työskentelemään ovat pääsääntöisesti toimisto, taloushallinto ja asiakaspalvelu. Mikäli sinulla on osaamista teknologiapuolen rekrytoinneissa, on sinulla myös mahdollisuus päästä niitä hoitamaan.
 
Henkilöstöonsulttina pääset työskentelemään vaihtelevissa ja haastavissa työtehtävissä osana huumorintajuista, ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä. Lupaamme, että vauhtia ja mielenkiintoisia tilanteita tulee vastaan koko ajan.
 
Tuntuuko sinun työpaikaltasi?
 
Jos tuntuu, niin lähetä hakemuksesi adecco.fi sivujen kautta. Viimeinen hakupäivä on 18.3.2018. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.
 
Jos haluat vielä lisätietoa tehtävästä, voit olla yhteydessä Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtiseen, puhelinnumeroon 040 779 5541.

Asiakkaan tehtävänimike:  Rekrytointikonsultti


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO