(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultteja työntekijäpalveluun
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Hei sinä työsuhdeasioiden ammattilainen tai työsuhdeasioiden hoidosta kiinnostunut! Haluatko syventää osaamistasi HR-alalla ja olla mukana luomassa työntekijöillemme parasta mahdollista työntekijäkokemusta? Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme useita henkilöstökonsultteja ohjaamaan ja neuvomaan vuokratyöntekijöitämme työsuhdeasioissa. 

Seuressa saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Teemme työtä ja toteutamme palveluita, joilla päivittäin tuetaan asiakkaidemme työvoiman saatavuutta päiväkodeissa, kouluissa ja hoitotyössä. Meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 asiakkaidemme työkohteissa. Toimistollamme Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä yli 200 innostunutta seurelaista. Sinä voit olla yksi meistä! 

Työsuhdeasioiden parissa meillä työskentelee tällä hetkellä noin 50 henkilöä erilaisissa tehtävissä. Avoimet tehtävät sijoittuvat opetus- ja varhaiskasvatuksentiimiin sekä sosiaali- ja terveydenhuollontiimiin. Seuren työsuhdeasioiden asiantuntijoina teemme työtä sen eteen, että vuokratyöntekijämme saavat laadukasta ja asiantuntevaa palvelua ja apua erilaisissa heitä askarruttavissa asioissa. Tuemme työntekijöitämme koko työsuhteen elinkaaren. Hymymme ei hyydy haastavissakaan tilanteissa ja vaikka hektinen arki välillä yllättää, mahtavien tiimikavereiden kanssa siitäkin selvitään toisiamme kannustaen. 

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa: 
- Vuokratyöntekijöiden työsuhdeasioiden hoitaminen koko työsuhteen elinkaaren aikana
- Työsuhdeneuvonta puhelinasiakaspalvelussa ja sähköisten kanavien kautta 
- Osallistuminen erilaisiin projekteihin sekä tiimin toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen 

Hyvänä henkilöstökonsulttina olet utelias ja aidosti kiinnostunut ihmisistä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat toimia taidokkaasti ja asiantuntemuksella erilaisissa haastavissakin palvelutilanteissa. Positiivisella asenteellasi ja vastuuntuntoisella otteellasi luot päivittäin erinomaisen palvelukokemuksen vuokratyöntekijöillemme. Työsuhde- ja TES-asioiden tuntemus on tehtävässä etua. Henkilöstökonsulttina työskentelet menestyksekkäästi kirjallisessa ja suullisessa asiakaspalvelussa erilaisten ihmisten kanssa. Myös ruotsin kielen taidosta on tehtävässä etua. Sinulla on liiketoimintaymmärrystä sekä kykyä ja halua kehittää toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Olet iloinen, kannustava ja idearikas kollega ja työyhteisömme jäsen. Ammatillisen kehittymisesi tueksi lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, asiantuntevan tiimin tuen sekä mahtavat työkaverit.

Toiveenamme on, että: 
- Työelämän yleiset pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja; olet hankkinut muutaman vuoden työkokemuksen esimerkiksi henkilöstöhallinnon tehtävistä tai vaativimmista asiakaspalvelutehtävistä. 
- Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Voit olla taustaltasi esimerkiksi. HR-tradenomi. 

Tarjoamme sinulle: 
- Kiinnostavan työn henkilöstöpalvelualalla työsuhdeasioiden parissa 
- Itseohjautuvan työyhteisön, jossa johtamista toteutetaan valmentavalla otteella 
- Rohkean, rennon ja innovatiivisen yrityskulttuurin 
- Näkymän jatkuvasti kehittyvään henkilöstöpalveluiden maailmaan 
- Kattavat työsuhde-edut ja etätyömahdollisuuden 

Tartu tilaisuuteen ja hae! CV:n ja hakemuksen pääset täyttämään alla olevasta linkistä. Haku päättyy keskiviikkona 4.12., jonka jälkeen kutsumme hakijoita haastatteluun. Teemme kaksi haastattelukierrosta, joista ensimmäinen toteutetaan ryhmähaastatteluna keskiviikkona 11.12. Tämän jälkeen tapaamme jatkoon päässeet hakijat yksilöhaastattelujen merkeissä viikon 51 aikana. Toiveenamme on, että valitut henkilöt pääsevät aloittamaan työt tammikuun alkupuolella. Aloituksesta voidaan kuitenkin sopia myös erikseen.

Tehtävät ovat kokopäiväisiä ja määräaikaisia 31.12.2020 asti. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6.30–18.00 välille. Työ sisältää myös satunnaisia lauantaityövuoroja. Henkilöstökonsultin palkka on 2 962,13 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksamme Avaintes:in mukaiset mahdolliset kokemuslisät. 

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Työsuhdepalveluiden esimiehet Tiia Rouhiainen ja Anu Peltola antavat mielellään lisätietoa tehtävistä. Anun tavoitat perjantaina 22.11. klo 14.30-16 numerosta 050 555 1266. Tiian tavoitat maanantaina 25.11 klo 13-15 numerosta 040 723 3335. 

Tätä rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Ida Liljendal. Idaan voit olla yhteydessä sähköpostilla ida.liljendal@seure.fi, jos sinulla on kysymyksiä esimerkiksi rekrytointiprosessista. 

Huomasitko, että haemme henkilöstökonsultteja myös rekrytointitiimiimme? Sinun ei tarvitse täyttää kahta hakemusta, vaan voit kertoa hakemuksellasi, mikäli olet kiinnostunut molemmista tehtävistä.