(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultteja rekrytointiin
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Hei sinä rekrytoinnin ammattilainen tai rekrytointityöstä kiinnostunut! Haluatko tulla osaksi pirteää ja ammattitaitoista rekrytoinnin joukkoamme? Haemme nyt useita henkilöstökonsultteja, jotka asiantuntemuksellaan ja rohkealla asenteellaan tekevät työtä sen eteen, että asiakkaamme saavat juuri heille sopivia työntekijöitä. Oletko sinä etsimämme henkilö? 

Seuressa saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Teemme työtä ja toteutamme palveluita, joilla päivittäin tuetaan asiakkaidemme työvoiman saatavuutta päiväkodeissa, kouluissa ja hoitotyössä. Meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 asiakkaidemme työkohteissa. Toimistollamme Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä yli 200 innostunutta seurelaista. Sinä voit olla yksi meistä! 

Rekrytointimme toimii kahdessa tiimissä; opetus-, varhaiskasvatus- ja palvelutiimissä sekä sosiaali- ja terveydenhuollontiimissä. Haettavat tehtävät sijoittuvat molempiin tiimeihin. Yhteensä meitä työskentelee noin 60 henkilöä rekrytoinnin erilaisissa tehtävissä. Me suhtaudumme rekrytointiin ja erinomaisen työnhakijakokokemuksen luomiseen intohimoisesti ja koemme sydämenasiana tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset työntekijät. Teemme työtä tosissamme, mutta emme kurttuotsaisesti. Meillä on usein hektinen arki, mutta ihanien tiimikavereiden kanssa hektinenkin arki sujuu kuin tanssi. 

Tehtävässä:
- Rekrytoit työntekijöitä kunta-alan eri tehtäviin, kuten varhaiskasvatukseen, perusopetukseen tai sosiaali- ja terveysalalle.
- Osallistut rekrytointiprosessin eri vaiheisiin: Käsittelet työhakemuksia, olet yhteydessä työnhakijoihin, hoidat työhaastatteluita, arvioit hakijoiden soveltuvuuden haettavaan työhön ja teet valintapäätöksiä.
- Tunnistat ja kartoitat hakijoiden osaamispotentiaalin ja ohjaat heitä sopiviin työsuhteisiin.
- Perehdytät uusia työntekijöitä ja tuet heidän työnsä sujuvaa aloitusta.
- Kehität toimintaamme ja hiot työnhakijakokemusta entistä paremmaksi.

Hyvänä rekrytoijana olet luonteeltasi utelias ja aidosti kiinnostunut ihmisistä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja haluat tehdä töitä erilaisten työnhakijoiden kanssa. Työhaastattelutaitojesi ei tarvitse olla huippuunsa hiottuja, mutta sinulla on palava halu kehittyä rekrytoinnin ammattilaiseksi. Odotamme sinulta liiketoimintaymmärrystä sekä kykyä ja halua kehittää toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Valittavilta henkilöiltä toivomme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Aikaisempi kokemus rekrytoinnista tai toimialoilta, joihin rekrytoimme, on tehtävissä eduksi. Ammatillisen kehittymisesi tueksi lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, asiantuntevan tiimin tuen sekä mahtavat työkaverit.

Lisäksi tarjoamme: 
- Kiinnostavan työn henkilöstöpalvelualalla rekrytoinnin parissa 
- Itseohjautuvan työyhteisön, jossa johtamista toteutetaan valmentavalla otteella 
- Rohkean, rennon ja innovatiivisen yrityskulttuurin 
- Näkymän jatkuvasti kehittyvään henkilöstöpalveluiden maailmaan 
- Kattavat työsuhde-edut ja etätyömahdollisuuden 

Tehtävät ovat kokopäiväisiä ja määräaikaisia. Yksi tehtävistä on opintovapaan sijaisuus 14.8.2020 asti ja muut työsuhteet jatkuvat 31.12.2020 asti. Henkilöstökonsultin palkka on 2 962,13 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksamme Avaintes:in mukaiset mahdolliset kokemuslisät.

Tartu tilaisuuteen ja hae! CV:n ja hakemuksen pääset täyttämään alla olevasta linkistä. Haku päättyy keskiviikkona 4.12, jonka jälkeen kutsumme hakijoita haastatteluun. Teemme kaksi haastattelukierrosta, joista ensimmäinen toteutetaan ryhmähaastatteluna tiistaina 10.12. Tämän jälkeen tapaamme jatkoon valitut hakijat yksilöhaastatteluissa viikon 51 aikana. Toiveenamme on, että valitut henkilöt pääsevät aloittamaan työt tammikuun alkupuolella.  Aloituksesta voidaan kuitenkin sopia myös erikseen.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Rekrytoinnin esimiehet Katja Salvisto ja Ani Sallinen antavat mielellään lisätietoa tehtävistä. Katjan tavoitat maanantaina 25.11. klo 9.30–10.30 sekä maanantaina 2.12. klo 13–14 numerosta 040 356 1459. Anin tavoitat torstaina 21.11. klo 16–17 sekä tiistaina 26.11. klo 16–17 numerosta 040 727 3575.

Tätä rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Ida Liljendal. Idaan voit olla yhteydessä sähköpostilla ida.liljendal@seure.fi, jos sinulla on kysymyksiä esimerkiksi rekrytointiprosessista. 

Huomasitko, että haemme henkilöstökonsultteja myös vuokratyöntekijöidemme työntekijäpalveluun? Sinun ei tarvitse täyttää kahta hakemusta, vaan voit kertoa hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut molemmista tehtävistä.