(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöjohtajan virka
Ilmajoen kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme vakinaiseen virkasuhteeseen

HENKILÖSTÖJOHTAJAA

Vastaat kunnan henkilöstöpolitiikan toteutumisesta ja toimit työsuojelupäällikkönä sekä henkilöstöjaoston, yhteistyötoimikunnan ja työsuojelutoimikunnan esittelijänä. Tehtäviisi kuuluu myös palkkauksen vuosisidonnaiset osat ja sivutoimiasiat sekä virka- ja työehtoasioiden tulkintaa koskevat neuvottelut. Olet palkkahallinnon esimies.

Henkilöstöjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta vaativista kunnallisalan toimistotehtävistä, kunnallishallinnon toimintaperiaatteiden ja päätöksentekojärjestelmien tuntemista sekä virka- ja työlainsäädännön ja kunta-alan virka- ja työehtosopimusten hallitsemista. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää tehtävien järjestelykykyä.

Virantäytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista tulee valitun toimittaa kuntaan kunnan työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot KVTES:n mukaan. Palkkauksessa noudatetaan kunnan yleistä palkkaustasoa.

Viran hakuaika päättyy 21.2.2020 klo 14.00. Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 276293) Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteeseen Ilkantie 18, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoreen merkintä ”Henkilöstöjohtaja”.  Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa: kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski p. 044 4191 200 tai hallinto -ja talousjohtaja Marko Lähde p. 044 4191 201.