(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöjohtaja
Servica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Tarjoamme nyt mielenkiintoisia haasteita ja haemme joukkoomme Kuopioon

HENKILÖSTÖJOHTAJAA

johtoryhmämme jäseneksi ja vastaamaan yhtiön henkilöstöhallinnon järjestämisestä.  

Tärkeimmät tehtäväsi ovat henkilöstötiimin ja työhyvinvointipäällikön esimiehenä toimiminen, työoikeudellisten neuvojen antaminen ja  ratkaisumallien hakeminen esimiestyön tueksi sekä henkilöstöohjeiden laadinta ja soveltamisohjeiden antaminen. Vastuullesi kuuluu myös palkkausmenetelmien kehittäminen ja linjaratkaisujen määrittely sekä henkilöstöraportointi johtamisen käyttöön. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vaativista henkilöstöhallinnon johtotehtävistä, esimieskokemusta HR–asiantuntijoiden johtamisesta, kokemusta johtoryhmätyöskentelystä sekä muutosjohtamiskykyjä. Koulutuksesi on yliopistotasoinen ja olet perehtynyt työehtosopimuksiin sekä tulkitset sujuvasti työelämää koskevia lakisääteisiä vaatimuksia. Kokemus palvelualan yrityksessä sekä julkishallinnon palveluksessa luetaan eduksi.

Henkilönä olet ripeästi asioita toimeenpaneva ja kestät paineita. Omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, jotka ovat edellytys vuorovaikutuksessa henkilöstön kanssa sekä erilaisissa neuvottelutilanteissa. Hakemamme henkilö sitoutuu yrityksen kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Tehtävän sijoituspaikkana on Kuopio, eikä työ edellytä juurikaan matkustamista. Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 17.1.2021. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:ssä Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221 ja Servicassa toimitusjohtaja Kirsi Kokkonen p. 044 4260 001.

Hakemukset: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/henkilostojohtajaa-330856-1/