(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöjohtaja
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Suomen suurimman seurakuntatalouden henkilöstöjohtajana pääset kehittämään ja johtamaan ison ja monipuolisen organisaation HR-toimintoja. Vastaat mm. organisaation palkka- ja palvelussuhdeasioista, henkilöstön kehittämisestä ja työhyvinvoinnin tukemisesta. Saat johdettavaksesi henkilöstöosaston (n. 17 henkeä). Kyseessä on uusi virka, jonka puitteissa pääset muotoilemaan perustettavan osaston toimintaa.

Olet strategisen henkilöstöjohtamisen osaaja. Sinulla on kokemusta HR-toiminnon johtamisesta, suunnittelusta ja kehittämisestä sekä julkishallinnollisen organisaation toiminnasta. Virka- ja työsopimusasioiden hoito on sinulle tuttua. Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitosi ovat huippuluokkaa. Toimit tavoitteellisesti. Johtamistyylisi on valmentava. Olet tottunut motivoimaan ympärilläsi työskenteleviä. Tuet ja valmennat esimiehiä kehittämistyössä, jonka tavoite on henkilöstön uudet toimintatavat ja -mallit.

Henkilöstöjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyys viran tehtäviin. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen sekä ruotsin kielen vähintään tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävä edellyttää strategisen henkilöstöjohtamisen ja -suunnittelun osaamista, HR-toiminnon johtamisen ja kehittämisen kokemusta sekä virka- ja työehtosopimusasioiden sekä palvelusuhteisiin liittyvän lainsäädännön tuntemusta ja neuvottelu- ja yhteistyötaitoja. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä esimies-, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan julkishallinnon organisaation toiminnan ja kirkon virka- ja työsuhde-lainsäädännön tuntemus.

Viran palkkaus on kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 703 mukainen. Kokonaispalkka on työkokemuksesta riippuen 5852,76- 6640,61 €/kk. Henkilöstöetuina tarjoamme mm. työterveyspalvelut, tuetun työpaikkalounaan ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.
Virkaan valittavan tulee kirkkolain mukaan olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika.
Virkaan hakeminen tapahtuu KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän kautta 22.10. klo 23 mennessä.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 5.11. klo 10-16. Hakijalle saatetaan tehdä myös soveltuvuusarvio.

Lisätietoja tehtävästä antaa seurakuntayhtymän johtaja Juha Rintamäki ti 20.10 klo 14-15 to 22.10. klo 12-13.