(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöjohtaja
Tuusulan kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Me teemme yhdessä uutta! Tule rakentamaan vireää, kasvavaa ja hyvinvoivaa Tuusulaa.

Haemme uudistuvaan organisaatioomme 

HENKILÖSTÖJOHTAJAA

Henkilöstöjohtajana otat vahvan roolin HR-toimintojen kehittämisestä ja johtamisesta kunnan strategian mukaisesti. Huolehdit HR:n prosessien ja kuntasoisten toimintamallien kehittämisestä. Vastaat myös henkilöstön kyvykkyyden ja työhyvinvointityön johtamisesta sekä työsuojelutoiminnan ja turvallisuuden johtamisesta. Henkilöstön yhteistyö on tärkeä osa tehtäväkenttääsi. Vastuualueesi kuuluu myös ohjaamopalvelut sekä maahanmuuttaja- ja työllisyyspalvelut. Kuulut kunnan johtoryhmään.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky innostaa ja motivoida muita. Olet tavoitteellinen ja oma-aloitteinen. Johdat valmentavasti ja työotteesi on kehittävä. Sparraat esimiehiä kehittämään henkilöstöänsä kohti uusia toimintamalleja ja toimintatapoja. Luot omalla toiminnallasi positiivista työnantajakuvaa.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä käytännön kokemus henkilöstöjohtamisesta. Valinnassa arvostetaan kokemusta henkilöstön kehittämisestä, hr-prosessien johtamisesta ja kehittämisestä sekä hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Eduksi luetaan myös kunta-alan sopimusjärjestelmän tunteminen. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta kehittyvässä kuntaorganisaatiossamme. Pääset ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan kasvualueella toimivan ja aktiivisesti palvelujaan kehittävän kunnan tulevaisuuden kehitykseen. Meillä ovat tukenasi osaavat ja motivoituneet työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Markku Vehmas, puh. 040 314 3060, sähköposti markku.vehmas@tuusula.fi tai kansliapäällikkö Harri Lipasti, puh. 040 314 3003, sähköposti harri.lipasti@tuusula.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.9.2020 sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.