(Poistunut julkaisusta)

HENKILÖSTÖJOHTAJA
Keravan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Kerava on elinvoimainen ja uudistuva, uusien ajatusten ja hyvän elämän kaupunki. Haemme nyt joukkoomme ammattilaista ylimmän johdon strategiseksi kumppaniksi vastaamaan henkilöstöjohtamisen kokonaisuudesta.

Keravalla henkilöstö on ammattitaitoista, ja tuotamme palvelut erinomaisella palveluasenteella. Henkilöstöjohtajana otat avainroolin HR-toimintojen kehittämisestä ja johtamisesta strategian mukaisesti. Huolehdit siitä, että HR:n prosessit ja toimintamallit tukevat kaupungin kilpailukykyä. Vastaat organisaatiokulttuurin uudistusten johtamisesta ja tuot meille uusia raikkaita näkemyksiä. Kuulut kaupungin johtoryhmään ja olet esimiehenä HR-tiimille.

Etsimämme henkilö on näkemyksellinen ammattilainen, jolla on kokemusta onnistuneesta johtamisesta niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla. Oma energiasi tarttuu ympärilläsi oleviin ihmisiin, ja saat muut innostumaan. Sinulla on jo näyttöjä toiminnan ja henkilöstön tuloksellisesta johtamisesta ja HR-tehtävistä laaja-alainen kokemus. Vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat erinomaiset, eikä hyvistä coachingtaidoistakaan ole haittaa. Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti sekä pääset kehittämään ja työskentelemään uudistusmyönteiseen, rentoon organisaatioon. Tarjoamme sinulle  vahvan ja vakaan työnantajan täyden tuen sekä aidon mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä ammattilaisena entistäkin paremmaksi. 

Valitun henkilön on ennen henkilöstöjohtajan viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jos tunnistat odotuksistamme itsesi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.com (viite FI-14240) viimeistään 20.11.2019.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit lähestyä Mercuri Urvalin konsultteja: Annukka Tervo, puh. 041 539 6333, ja Kirpi Niemenmaa, puh. 040 512 0257.