(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöjohtaja
Maanmittauslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Miltä kuulostaisi työskennellä suunnannäyttäjänä yhteiskunnan hyväksi?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja, huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä, kehitämme tietojärjestelmiä sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista. Työntekijöitä meillä on vajaa 1 800 eri puolella Suomea.

Tehtävän kuvaus

Maanmittauslaitos hakee henkilöstöjohtajaa vakituiseen virkaan 1.11.2018 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Tehtävänäsi on henkilöstövoimavarojen ja -prosessien strateginen johtaminen sekä näihin liittyvien toimintojen kehittäminen. Johdat ja kehität henkilöstöjohtamista Maanmittauslaitoksen strategian ja asiakastarpeiden mukaisesti. Osaaminen ja uudistuminen ovat Maanmittauslaitoksen strategian kivijalka.

Henkilöstöjohtajana tuet Maanmittauslaitoksen toiminnan tavoitteiden toteutumista tiiviissä vuorovaikutuksessa johtajien ja esimiesten kanssa. Toimit työnantajan edustajana laitoksen yhteistoiminta-asioissa. Olet osa Maanmittauslaitoksen koordinaatiotiimiä, joka vastaa laitostasoisen toiminnan suunnittelusta ja seurannasta sekä koordinoi toimintayksiköiden yhteisiä asioita. Osallistut myös valtiotasoisten kehittämishankkeiden toteuttamiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän edistyksellisessä työympäristössä.

Hakijalta odotamme

Sinulla on laaja-alaista kokemusta ja näkemystä henkilöstöhallinnon ja -johtamisen monipuolisesta ja muuttuvasta tehtäväkentästä. Omaat strategista ajattelukykyä ja viet asioita pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti eteenpäin.

Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat erinomaiset ja paineensietokykysi on hyvä. Toimit luontaisesti osana erilaisia verkostoja ja rakennat kumppanuus- ja verkostosuhteita.

Lisäksi edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, käytännössä osoitettua tuloksellista asiantuntijaorganisaation johtamistaitoa sekä vahvaa osaamista muutosjohtamisesta.

Luemme eduksi

Johtamiskoulutuksen sekä valtionhallinnon, erityisesti Maanmittauslaitoksen toiminnan tuntemuksen.

Palkkaus

Palkka on sopimuksenmukainen. Voit esittää oman palkkatoivomuksen.

Edut

Olemme moderni työpaikka. Meillä on mahdollista tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta luottamuksen hengessä. Työajoissamme on joustoa, ja työ- ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittaminen koetaan meillä erittäin hyväksi. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin sekä osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. 

Tehtävän hakeminen

Tutustu paikkaan (ID 30-361-2018) valtiolle.fi -sivustolla ja hae tehtävää viimeistään 24.8.2018 klo 16:15 mennessä.

Lisätietoja 

Hallintojohtaja Matti Hyytinen

040 737 4494

matti.hyytinen@maanmittauslaitos.fi

 

Henkilöstöjohtaja Tuula Manninen

040 727 1263

tuula.manninen@maanmittauslaitos.fi

 

Tutustu Maanmittauslaitokseen