(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöjohtaja
Arctia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Etsimme varustamoon

HENKILÖSTÖJOHTAJAA

Huolehdit henkilöstöhallinnon toteutumisesta asiakastarpeiden, yhtiön strategian ja budjetin mukaisesti. Johdat ja koordinoit työsuhteen elinkaarimallien hankkeita kuten seuraajasuunnittelua ja vastaat yhtiön koulutusohjelmista. Kehität työehtosopimusten rakennetta varustamon tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti sekä huolehdit yhteydenpidosta edunvalvonta- ja ammattijärjestöihin. Tiimisi vastaa merellisten palveluiden ja alan määräysten mukaisesta henkilöstön kehittämisestä, alusten miehityksestä, palkkahallinnosta ja henkilöstöhallinnon kehitystehtävistä. Tehostat toimintamalleja yhdessä liiketoimintojen kanssa. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta henkilöstöhallinnon ja -kehittämisen vaativista tehtävistä. Arvostamme strategista ajattelukykyä, paineensietokykyä sekä aiempaa kokemusta työehtosopimusten ja niiden neuvottelujen sekä erilaisten muutosprojektien parista. Eduksesi katsotaan kokemus erilaisten HR-järjestelmien käyttöönotosta tai niiden kehittämisestä. Johdat henkilöstöhallinnon toimintoja liiketoimintalähtöisesti, omaat hyvät neuvottelutaidot ja viet asioita pitkäjänteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito sekä hallitset mielellään myös ruotsin kielen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävänainutlaatuisessa työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 2.7. klo 9-11 ja 11.7. klo 13-15. Soittopyyntöjä voi lähettää sähköpostin kautta osoitteeseen jarmo.virtanen@arespartners.fi.  Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 5.8.2018 mennessä.