(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöjohtaja
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme joukkoomme idearikasta ja kokenutta henkilöstöjohtamisen ammattilaista vastaamaan kokonaisvaltaisesti Intrumin HR-toiminnoista Suomessa.

Tavoitteenamme on lähivuosina kehittää toimintatapojamme ja palveluitamme vastaamaan entistä paremmin sekä Intrumin yritys- että yksityisasiakkaiden tarpeita, ja HR-toiminnoilla on näissä kehityshankkeissa keskeinen rooli. Tärkeää on myös kehittää henkilöstön osaamista vastaamaan yrityksen strategisia tavoitteita. Tämän vuoksi odotamme, että sinulla on jo näyttöä menestyksekkäästi tehdystä muutoksesta, vahva näkemys siitä, miten henkilöstöä kehitetään muutoksen rinnalle ja mielellään myös kokemusta projektinhallinnasta. Ymmärrät myös digitalisaation mahdollisuudet niin organisaation kuin HR-toimintojenkin kehittämisessä. Henkilöstöjohtajan roolissa teet yhteistyötä Intrum-konsernin HR-johtajan kanssa sekä kansainvälisessä HR Foorumissa muiden maiden HR-vastaavien kanssa. Lisäksi toimit neljän hengen HR-tiimin esimiehenä.

Henkilönä toivomme Sinun olevan aikaansaava, avoin ja rehellinen joukkuepelaaja, joka haluaa tarttua toimeen ja saada paljon aikaan. Et pelkää suuriakaan haasteita ja olet valmis laittamaan itsesi likoon saadaksesi aikaan mahdollisimman hyviä tuloksia. Hakemamme henkilö on mielellään myös ollut jo johtoryhmän jäsen, ja osaa antaa tuntuvan panoksensa myös johtoryhmän työn kehittämiseen ja osaamisen ylläpitämiseen.

Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa ja pääset tarttumaan laajaan ja itsenäiseen tehtäväkenttään, jossa sinulla on mahdollisuus myös haastaa itseäsi. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä.

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Kokemuksen ja osaamisen ohella arvostamme ripeää toimintaa – lähetä siis hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2018 tästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Terhi Lindgren, p. 045 6151 020. Tavoitat Terhin parhaiten ke 9.5. klo 9-10 ja ke 16.5. klo 15-16.