(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöjohtaja / Norilsk Nickel Harjavalta Oy, Harjavalta
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

 

Nornickel Harjavalta on monipuolinen nikkelikemikaalien ja -metallien valmistaja. Modernin teknologian, osaavan henkilöstön sekä jatkuvan tutkimuksen ja kehityksen ansiosta olemme yksi maailman johtavista nikkelijalostamoista. Yrityksen liikevaihto oli 722 MEUR vuonna 2017 ja se työllistää suoraan 300 henkilöä. www.nornickel.fi

Etsimme johtoryhmän jäseneksi sinua

Henkilöstöjohtaja

Vastaat yhtiön henkilöstöpalveluista ja viestinnästä Suomessa. Tehtäviisi kuuluvat mm. työsuhdeasioiden hallinta, johtamisen ja osaamisen kehittäminen sekä toimintatapojen uudistaminen yhtiön tavoitteiden mukaisesti. Osallistut johtoryhmätyössä koko yrityksen operatiiviseen ja strategiseen johtamiseen.

Sinulla on vahvaa kokemusta vastuullisten HR-tehtävien hoitamisesta. Ymmärrät liiketoimintaa sen strategisesta näkökulmasta ja kykenet kehittämään vastuualueellesi kuuluvia asioita. Olet johtamisotteeltasi kannustava, oma-aloitteinen ja yhteistyöhakuinen. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta esimiestehtävistä. Teollisuuden työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki ma 14.1. klo 14–16 ja to 17.1. klo 16–19.

Hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen hakupainikkeen kautta viimeistään 21.1.2019.