(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöjohtaja / Chief People Officer
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Etsimme näkemyksellistä, osaavaa ja aikaansaavaa henkilöstöjohtajaa luotsaamaan Efiman HR-palveluita uudella vuosikymmenellä edelleen kiihtyvässä kasvussa. Tehtävä sijaitsee Helsingin keskustassa Kaivopihalla.

Efima on vuonna 2009 perustettu kasvuyritys, joka on erikoistunut taloushallinnon, toiminnanohjauksen ja ohjelmistorobotiikan ratkaisuihin. Viimeisten vuosien aikana kasvuvauhti on ollut huima, ja palveluksessamme onkin jo yli 200 efimalaista. Kaiken kasvun keskellä olemme onnistuneet vaalimaan ja kehittämään yrityskulttuuriamme, jotta efimalainen identiteettimme kukoistaisi jatkossakin uudenlaisten haasteiden edessä.

Oletko valmis viemään efimalaisen henkilöstöjohtamisen uudelle aikakaudelle?

Mitä tulet tekemään?

 • Yrityskulttuurin kehittäminen – johdat käytäntöjä ja arjen tekoja, jotka johdonmukaisesti vahvistavat Efiman yrityskulttuuria. Näitä ovat mm. rekrytointi, perehdytys, palautemekanismit, palkitseminen, henkilöstötapahtumat, henkilöstöviestintä, toimitilojen ja työtapojen kehitys – ja moni muu.
 • HR-palveluiden johtaminen – johdat neljän hengen tiimiä, jonka tavoitteena on alan paras työpaikka ja erinomainen työntekijäkokemus. Sinun vastuullasi on tiimin kehittäminen ja HR-toiminnon organisointi tavalla, joka parhaiten vastaa Efiman liiketoiminnan ja henkilöstön tarpeita.
 • Johtamisen, osaamisen ja organisaation kehittäminen – sinulla on näkemystä asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja osaat edistää Efimalle sopivia tapoja kehittää esimiestyötä sekä asiantuntijoidemme osaamista, itseohjautuvuutta, tuottavuutta ja hyvinvointia.
 • Henkilöstöjohtamisen asiantuntijan rooli – johdat yhteistoimintaa yhdessä henkilöstön edustajien kanssa. Tunnet lakiasiat sekä TES-kiemurat ja teet yhteistyötä rakentavasti ja yrityksen arvojen mukaisesti.
 • Johtoryhmätyöskentely ja viestintä – johtoryhmän jäsenenä osallistut koko Efiman kehittämiseen. Tässä roolissa tuot panoksesi ja näkemyksesi myös oman vastuualueesi ulkopuolisiin asioihin, vaikka katsotkin asioita luontaisesti henkilöstöjohtamisen näkökulmasta. Viestit aktiivisesti sekä yrityksen sisällä että ulospäin mm. blogien muodossa.

Kuka olet?

 • Olet ihmisten johtaja. Sinulla on monipuolista kokemusta henkilöstöjohtamisen tehtävistä ja esimiesroolista. Olet johtanut HR-toimintoja aikaisemminkin ja sinulla on näkemystä nykyaikaisesta johtamisesta vahvasti arvojohdetussa yrityksessä. Olet moderni muutosjohtaja ja olet mahdollisesti työskennellyt aiemminkin palvelualan kasvuyrityksissä. Olet toiminut aikaisemminkin johtoryhmissä. Esiinnyt vakuuttavasti ja asiantuntevasti myös isommille yleisöille.
 • Olet myös tekijä. Johtamistyön lisäksi teet myös mielelläsi asioita itse, ns. kädet savessa. Kasvuyrityksessä tehtävänkuvat ovat laajoja ja tekemistä on usein paljon. Osaat toki delegoida, mutta nautit myös siitä, että saat itse asioita edistettyä ja valmiiksi.
 • Mahdollistat kasvua. Tiedät, miten kasvuyrityksen toimintaa skaalataan kestävästi ja ketterästi. Olet mahdollisesti ollut vastaavassa mukana jo aikaisemmin. Ymmärrät hyvin digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet liiketoiminnalle ja sen vaikutukset muuttuviin työnkuviin ja -vaatimuksiin.

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Kelpo kompensaation ja hyvät edut – halutessasi sinulla on mahdollisuus Efiman osakkuuteen, ja palkkakin on kohdillaan. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Kasvuyrityksen avaintehtävän – tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan koko Efiman organisaation kehittämiseen.
 • Kasvumahdollisuuden – tämä on se kuuluisa näköalapaikka kansainvälistyvässä edelläkävijäorganisaatiossa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammatillisesti.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Mitä seuraavaksi?

Tee urasi paras peliliike ja lähetä hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 25.5.2020. Rekrytointiprosessimme sisältää kaksi haastattelua, soveltuvuusarvioinnit sekä case-tehtävän. Pyrimme viemään koko prosessin läpi touko-kesäkuun aikana ja toivomme, että uusi henkilöstöjohtajamme voi aloittaa tehtävässä kesälomakauden jälkeen 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Efiman toimitusjohtaja Tero Salminen. Teron tavoitat parhaiten sähköpostilla tero.salminen@efima.com tai puhelimitse numerosta 040 767 5311.  Teron tavoitat parhaiten 15.5, 20.5, 22.5 ja 25.5 klo 12 - 13. 

Tutustu tiimiisi

HR timissä kanssasi tulee työskentelemään Henna, Elina ,Henriikka ja Johanna. Efiman johtoryhmään pääset tustumaan tarkemmin täältä.