Henkilöstöharjoittelija
Barona Logistiikka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Vuonna 1999 perustettu Barona on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Työllistämme vuosittain yli 30 000 eri alan työntekijää asiakkaille ja omiin yhtiöihin. Uudistamme työelämää laaja-alaisilla henkilöstön ja yritysten kasvua tukevilla palveluilla, joihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut sekä työelämäkoulutukset ja -valmennukset. Toimimme Suomessa yli 30 paikkakunnalla ja kansainvälisesti kymmenessä maassa.

Haemme nyt harjoittelijaa Baronalle Tikkurilan toimipisteeseen erityisesti Logistiikka-toimialan avustaviin HR- ja rekrytointitehtäviin. Tarkempi tehtävänkuva määräytyy kykyjesi ja toiveittesi mukaan. Toivomme kuitenkin, että olisit kiinnostunut erityisesti rekrytointiin ja työsuhdehallintaan liittyvistä tehtävistä ja prosesseista sekä osallistut mielelläsi erilaisten HR-projektien tekemiseen. Etsimme ensisijaisesti henkilöä 5 kuukauden työharjoitteluun.

Harjoittelijana pääset perehtymään laaja-alaisesti eri työtehtäviin alan ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä opinnäytetyön Baronalle sekä harjoittelun jälkeen aidon mahdollisuuden työllistyä työsuhteeseen monipuolisten HR- ja rekrytointitehtävien pariin. Harjoitteluaika itsessään on palkaton, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus saada ajalta lounasetu.

Etsimämme henkilö on sosiaalinen, oma-aloitteinen ja huumorintajuinen sekä omaa positiivisen asenteen työntekoa kohtaan. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä ja aitoa halua oppia.

Harjoittelu alkaa joustavasti loppuvuoden tai alkuvuodesta 2022, mutta laita hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä pyrimme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mainitse hakemuksessa myös harjoittelujaksosi pituus sekä se minkälaisten tehtävien parissa toivoisit harjoittelusi suorittaa.

Edellytykset työnsaannille:

Positiivinen asenne

Loppusuoralla olevat amk- tai yliopistotasoiset opinnot

Kiinnostus HR- ja rekrytointitehtäviä kohtaan

Aktiivinen ja oma-aloitteinen työote

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526299
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa