(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöhallinnon vuosiloma-apulainen (korkeakouluharjoittelija)
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

Haemme kesäksi 2018 korkeakouluopiskelijaa henkilöstöhallinnon tehtäviin

Työtehtäviin kuuluu mm. Työterveyslaitoksen kesätyöntekijöiden työsuhdeasioiden hoito (mm. työsuhteen perustaminen, aloituksen käytännön järjestelyt, työtodistukset), HR-tietojärjestelmän tietojen päivittäminen, työntekijöiden kysymyksiin vastaaminen HR Tuki -sähköpostin kautta, arkistointi ja erilaiset juoksevat työt. Mahdollisuuksien mukaan pääset osallistumaan myös käynnissä oleviin HR:n kehittämishankkeisiin.

Odotamme

Odotamme sinulta aktiivista otetta työhön. Työssä tarvitaan positiivista asennetta, halua oppia ja kehittyä sekä motivaatiota hoitaa annetut tehtävät tarkasti loppuun asti. Arvostamme joustavuutta ja intoa tarttua tehtäviin oli kyse sitten rutiinitöistä tai omaa osaamista haastavista tehtävistä.

Edellytämme korkeakouluopintoja henkilöstöhallinnon alalta. Työkokemus HR-tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme opettavaisen ja monipuolisen työn osana HR-ammattilaisten työyhteisöä. Työssä pääset tekemään itse, haastamaan omaa osaamistasi ja kehittämään työelämätaitojasi.

Työ alkaa 1.5. ja jatkuu 31.8. asti tai sopimuksen mukaan.

Palkka on 1300 euroa / kk.

Työskentely tapahtuu Työterveyslaitoksen Pitäjänmäen toimipisteessä Helsingissä.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Heli Matikkala (heli.matikkala@ttl.fi, puh. +358 43 824 4042) 12.3, ja 13.3.2018 klo 9.00-16.00

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 25.3.2018 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry.