(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöassistenttiharjoittelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Etsitkö mukavaa harjoittelupaikkaa, jossa jokainen päivä on erilainen? Oletko timantinkova tiimipelaaja?

Harjoittelu sopii hyvin esim. AMK opiskelijalle, jolla puuttuu opinnoista esim. 3-6 kk harjoittelujakso.

Etsimme Helsingin toimistollemme rakennustiimiin harjoittelijaa HR- assistentin tehtävään.

Työtehtäviin kuuluu työpaikkailmoitusten laadinta, työhakemusten käsittely, työhaastattelujen hoitaminen, työsopimusten teko, työtilausten täyttäminen sekä rekrytointitilaisuuksiin osallistuminen. Myös työntekijöiden perehdytys ja heidän palveleminen sekä erilaiset toimistotyöt kuuluvat assistentin tehtäviin.

Harjoittelijalta odotamme ahkeraa työotetta, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Työ tapahtuu ihmisten kanssa, joten sosiaaliset tilanteet tulevat tutuiksi ja erilaisten ihmisten kohtaaminen on arkipäivää. Sinulla ei tarvitse olla valmista osaamista tai kokemusta tulevista tehtävistä, mutta kiinnostus monipuolisesti niihin on iso plussa.
 
Tuleva harjoittelija saa kattavan perehdytyksen päivästä yksi alkaen. Osan tehtävistä oppii vain tekemällä ja kokeilemalla, joten avoimuus ja innokkuus ovat tärkeitä työtehtävien suorittamisen kannalta. Ideoita otamme vastaan ja haluammekin sinut heti isoksi osaksi porukkaamme. Huumorintajusta ja pilkkeestä silmäkulmassa ei ole mitään haittaa.

12 vuoden aikana meillä on ollut 27 harjoittelijaa eri toimipisteissämme. 24 heistä on jatkanut harjoittelun päätyttyä työtä WorkPowerilla osa- tai kokoaikaisesti. Moni heistä on meillä edelleen töissä, osalle WorkPowerin kokemus on avannut mielenkiintoisia ovia urakehitykselle.


Jos kyseinen hakemus puhutteli sinua ja voisit kuvitella itsesi vastaavissa tehtävissä meidän kanssa, jätä toki hakemusta ja kerro osaamisestasi, kokemuksestasi, ajatuksistasi sekä millainen persoona olet.


Lisätiedot tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Maria Pelkonen, 040 544 1110
Toimialapäällikkö Eva Kuikka, 040 582 4082