(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöassistentti
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019
Toimenkuva
Asiakkaamme on yksi maakunnan viennin lippulaivoista, jonka laadukkaita tuotteita viedään yli 50 maahan. Yhtiön toiminta on vahvassa kasvussa, joka edellyttää myös lisähenkilöstön rekrytointeja.

Laadukkaan rekrytointiprosessin varmistamiseksi haemme nyt yhtiön HR-osastolle HR-assistenttia, jonka tehtäviin kuuluvat avustavat, monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät.
Odotamme sinulta
Hakijalta odotamme hyviä organisointitaitoja, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta, hyviä IT -ja työyhteisötaitoja sekä aktiivista työotetta. Taustakoulutuksena voi olla tradenomi tai vastaava (voi olla myös loppuvaiheen opiskelija). Jos omaat työkokemusta rekrytoinneista ja henkilöstöhallinnon tai markkinoinnin tehtävistä, on se etu, muttei ehdoton edellytys.
Koulutus ja työkokemus
Työ on kokoaikaista ja kestää ainakin tulevan kevään, mutta tällä tehtävällä pyritään varmistamaan riittävät HR-resurssit ja tähdätään myös jatkuvuuteen sekä kestävämpään työsuhteeseen tulevaisuudessa. Työ alkaa välittömästi sopivimman henkilön löydyttyä, joten laita viipymättä hakemuksesi s-postitse osoitteeseen esa.auer@vmp.fi. Tiedusteluihin vastaa VMP-yrittäjä Esa Auer, 0400-188199.
Kesto
3-6 kuukautta
Lisätietoja
Esa Auer, Esa.Auer@vmp.fi, 0400-188 199
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.01.2019 mennessä.