(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöassistentti
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Onko sinulla sosiaalista pelisilmää ja koetko ymmärtäväsi ihmisiä? Kiinnostaako paikka kannustavassa ja ammattitaitoisessa HR-tiimissä työhyvinvoinnin tehtävien parissa?
Haemme omaan organisaatioomme Barona Logistiikan HR-tiimiin innokasta ja töihin tarttuvaa henkilöstöassistenttia kesän 2019 loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Olemme palveluratkaisuihin erikoistunut yritys, joka työllistää vuosittain yli 3000 työntekijää logistiikan alan tehtäviin. Samalla kun tulet osaksi Barona Logistiikkaa, tulet osaksi Baronan yhteisöä: olemme Suomen johtava henkilöstöpalveluyritys ja rohkea työelämän asiantuntija.

Henkilöstöassistenttina päätavoitteesi on Barona Logistiikan työntekijöiden sairauspoissaolojen hallinta ja ennaltaehkäiseminen. Työ pitää sisällään paljon puhelimitse hoidettavia itsenäisiä ja rutiininoloisia työvaiheita. Tehtäviisi kuuluu yhteydenpito työntekijöihin, maksusitoumuksien myöntäminen sekä työterveyshuollon käyntien seuranta. Lisäksi osallistut erilaisiin työhyvinvointihankkeisiin ja HR-tiimin muihin työtehtäviin mahdollisuuksien mukaan. Tehtävä sopii oma-aloitteelliselle ja tunnolliselle henkilölle, joka pärjää sosiaalisia taitoja vaativissa tilanteissa.

Työskentely tapahtuu pääasiassa Tikkurilan Dixissä klo 8-16 välillä. Baronalla vallitsee ”vapauden ja vastuun kulttuuri”, joten sinulla on loistava mahdollisuus etätyöskentelyyn, kunhan työt tulevat tehdyksi. Baronan työyhteisö on lämmin, vauhdikas ja värikäs. Tulemme erilaisista taustoista ja meillä voit olla oma itsesi! HR-tiimimme toimii kitkatta ja suunnittelee paljon asioita yhdessä.

Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineesi pikaisesti. Kerro hakemustekstissäsi, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö meille henkilöstöassistentiksi?