Henkilöstöassistentti työharjoitteluun
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Etsitkö opintoihisi sopivaa harjoittelupaikkaa? Haluaisitko päästä henkilöstöpalvelualan näköalapaikalle, osaksi mukavaa ja innostunutta työyhteisöä?

Etsimme nyt HENKILÖSTÖASSISTENTTIA määräaikaiseen työharjoitteluun pääkonttorillemme Helsingin Meilahteen. Toivomme, että pystyt sitoutumaan kuudeksi kuukaudeksi.

Me Personalhusetilla vastaamme asiakkaillemme osaavien ja oikeiden henkilöiden löytämisestä, lyhyiksi ja pidemmiksi työjaksoiksi. Työyhteisömme on nuorekas ja siihen kuuluu reilu kolmekymmentä henkilöstöpalvelualan ammattilaista ympäri Suomea.

Meillä pääset perehtymään henkilöstöpalvelualan monipuolisiin tehtäviin. Henkilöstöassistenttina olet tärkeässä osassa henkilöstövuokraustiimimme toimintaa ja pääset työskentelemään henkilöstökonsulttiemme apuna rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon monimuotoisissa tehtävissä. Työnkuvasi sisältää mm. rekrytointiprosessin eri työvaiheita aina työpaikkailmoittelusta työhaastattelutilaisuuksiin, yhteydenpitoa Personalhusetin vuokratyöntekijöihin, työvuorojen buukkausta sekä yleisiä toimistotehtäviä arkistoinnista postitukseen. Työskentelet pääkonttorimme aulavastaanotossa, joilloin toimit tärkeänä ensikontaktinamme vieraillemme, toivottaessasi heidät tervetulleiksi Personalhusetille.

Eduksesi katsotaan, mikäli sinulta löytyy HR-alaan pohjautuvaa opintotaustaa. Tärkeää on, että pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet sosiaalinen ja innostunut, sekä helposti lähestyttävä persoona.  Toivomme, että sinulta löytyy myös kykyä hoitaa asioita itsenäisesti ja tehokkaasti välillä hektisessäkin työympäristössämme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja eteenpäin vievän työharjoittelupaikan, jota voidaan myös räätälöidä omien taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan. Harjoittelun aikana pääset osallistumaan erilaisiin hakuprosesseihin ja haastatteluihin ja saat työnantajan näkökulmasta vuokratyöalasta kokonaisvaltaisen näkemyksen. Työaikasi on 37,5 h/vk ja työt sijoittuvat arkipäiviin joustavasti klo 7–16 välille. Tehtävä alkaa maaliskuussa. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä maaliskuun alussa. Hakuaika päättyy 25.2.2020.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa palvelupäällikkö Monia Pöllänen numerosta 0505928816 tai sähköpostitse monia.pollanen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot