(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöassistentti työharjoitteluun
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Etsitkö opintoihisi sopivaa harjoittelupaikkaa? Haluaisitko päästä tutustumaan henkilöstöpalvelualaan kiinnostavien ja monipuolisten tehtävien parissa?


Etsimme nyt HENKILÖSTÖASSISTENTTIA määräaikaiseen työharjoitteluun toimistollemme Lahteen. Tehtävä on noin 4–5 kuukauden mittainen opintoihin liittyvä työharjoittelu.


Personalhuset on yksi Pohjoismaiden suurimmista henkilöstöalan toimijoista. Autamme asiakkaitamme rakentamaan menestystarinoita löytämällä osaavat henkilöt oikeisiin tehtäviin, lyhyiksi ja pidemmiksi työjaksoiksi. Ympäri Suomen meitä on yli 30 henkilöstöalan ammattilaista ja omassa lähitiimissäsi Lahdessa työkavereinasi ovat Jonna ja Hertta.


Henkilöstöassistenttina olet tärkeässä osassa tiimimme toimintaa ja työskentelet henkilöstökonsulttiemme apuna vaihtelevissa rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon tehtävissä. Työnkuvasi sisältää mm. rekrytointiprosessin eri työvaiheita aina työpaikkailmoittelusta työhaastattelutilaisuuksiin, yhteydenpitoa vuokratyöntekijöihin, työvuorojen buukkausta sekä yleisiä toimistotehtäviä. Harjoittelun aikana saat henkilöstöpalvelualasta kokonaisvaltaisen näkemyksen.


Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta henkilöstöalan tehtäviin sekä intoa opetella uutta. Eduksi katsotaan, mikäli sinulta löytyy HR-alaan pohjautuvaa opintotaustaa. Tärkeää on, että pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet sosiaalinen ja innostunut sekä helposti lähestyttävä persoona. Toivomme myös, että sinulta löytyy tarkkuutta ja kykyä hoitaa asioita itsenäisesti ja tehokkaasti välillä hektisessäkin työympäristössämme.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja eteenpäin vievän työharjoittelupaikan, jota voidaan myös räätälöidä omien taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työaikasi on 37,5 h/vk ja työt sijoittuvat arkipäiviin klo 7–16 välille. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana. Maksamme työharjoittelusta HPL:n työehtosopimuksen mukaista harjoitteluajan palkkaa.


Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuudensuunnitelmasi ja odotuksesi tältä työltä, joten kerrothan näistä hakemuksellasi! Haastattelemme jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 30.9.2018.


Lisätietoja tehtävään liittyen antavat henkilöstökonsultit Jonna Nikkola, p. 050 592 5575 sekä Hertta Junnila, p. 050 599 8832. Tavoitat meidät myös sähköpostilla, etunimi.sukunimi@personalhuset-sg.com.Seuraa meitä Facebookissa & Instagramissa! @personalhusetlahtiPersonalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.