Henkilöstöassistentti, korkeakouluharjoittelu
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Etsitkö opintoihisi sopivaa harjoittelupaikkaa henkilöstöpalvelualalta? Haluaisitko päästä osaksi mukavaa ja innostunutta työyhteisöä?

Etsimme nyt HENKILÖSTÖASSISTENTTIA määräaikaiseen korkeakouluharjoitteluun pääkonttorillemme Pasilaan. Toivomme, että pystyt sitoutumaan kokoaikaisesti ainakin tammi-toukokuun ja mahdollisesti myös kesä-elokuun.

Me Personalhusetilla vastaamme asiakkaillemme osaavien ja oikeiden henkilöiden löytämisestä, lyhyiksi ja pidemmiksi työjaksoiksi. Työyhteisömme on nuorekas ja siihen kuuluu reilu kolmekymmentä henkilöstöpalvelualan ammattilaista ympäri Suomea.

Meillä pääset perehtymään henkilöstöpalvelualan monipuolisiin tehtäviin. Henkilöstöassistenttina olet tärkeässä osassa henkilöstövuokraustiimimme toimintaa ja pääset työskentelemään henkilöstökonsulttiemme apuna rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon monimuotoisissa tehtävissä. Työnkuvasi sisältää mm. yhteydenpitoa Personalhusetin vuokratyöntekijöihin, työvuorojen buukkausta, rekrytointiprosessin eri työvaiheita sekä yleisiä toimistotehtäviä.

Eduksesi katsotaan, mikäli sinulta löytyy HR-alaan pohjautuvaa opintotaustaa. Tärkeää on, että pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet sosiaalinen ja innostunut, sekä helposti lähestyttävä persoona. Toivomme, että sinulta löytyy myös kykyä hoitaa asioita itsenäisesti ja tehokkaasti välillä hektisessäkin työympäristössämme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja eteenpäin vievän työharjoittelupaikan, jota voidaan myös räätälöidä omien taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan. Harjoittelun aikana pääset osallistumaan rekrytointiprosesseihin ja saat työnantajan näkökulmasta henkilöstöpalvelualasta kokonaisvaltaisen näkemyksen. Työaikasi on 37,5 h/vk ja työt sijoittuvat arkipäiviin joustavasti klo 6.30–16.00 välille. Tehtävä alkaa joulukuussa tai tammikuussa, sopimuksen mukaan.

Innostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Hakuaika päättyy 1.12.2020. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Palvelupäällikkö Monia Pöllänen numerosta 050-5928816 maanantaina 23.11 klo 13.00-14.00 ja perjantaina 27.11 klo 13-14.00.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400762
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki