(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöassistentti, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Työavain 1-30-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 14.05.2018 (päättyy 17.08.2018)
Hakuaika päättyy 26.02.2018 kello 15:45
HR -neuvomo, Kamreerintie 8 A 02770 Espoo
Konserniesikunta ja konsernipalvelut, Henkilöstöpalvelut ja työterveyspalvelut
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haetaan korkeakouluopiskelijaa Espoon kaupungin HR -neuvomoon henkilöstöassistentin tehtävään. Tehtäviin kuuluu erilaisia henkilöstöhallinnon valmistelu- ja sihteeritehtäviä, viestintätehtäviä sekä päivittäisiä toimistopalveluja.

HR-neuvomoon on keskitetty kaupunkitasoinen palvelussuhde- ja henkilöstöasioiden neuvonta ja valmistelu. Asiakkaina ovat Espoon kaupungin esimiehet ja työntekijät. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan Suomen toiseksi suurimman kaupungin henkilöstöhallintoon.

Työn aloitus- ja kestoaika neuvoteltavissa.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastatteluilla viikoilla 9-10. Henkilökohtaiset haastattelut järjestetään 15.-16.3.2018.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto, valmistumisaste 50% tai enemmän.

Tehtävässä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä ja MS Office -ohjelmien hallintaa (erityisesti Excel).

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 1800 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36,75h/vko

Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo koko kaupunkikonsernia kaupunginjohtajan johdolla. Se edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä. Konsernihallintoon kuuluvat konserniesikunta, konsernipalvelut ja sisäinen tarkastus.

Konserniesikunnan yksikköjä ovat hallinto- ja lakiasiat, henkilöstö, kaupunkikehitys, palvelukehitys, rahoitus ja talous, strategia ja viestintä.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä

HR -palvelupäällikkö Laura Similä
0438273385
13.2. klo 10-11 ja 15.2. klo 11-12