(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2020

 

Etsimme HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA yliopistolliseen eläinsairaalaan.

Henkilöstöpalvelut toimii 120 hengen voimin osana yliopistopalveluiden asiantuntijaorganisaatiota. Tuemme yliopiston tiedekuntia ja erillisiä laitoksia mm. henkilöstön osaamisen kehittämisen, onnistuneiden rekrytointien sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden vahvistamisen parissa.

Henkilöstöasiantuntijana työskentelet Eläinlääketieteellisen tiedekunnan yhteydessä toimivan yliopistollisen eläinsairaalan johdon ja esihenkilöiden luotettuna kumppanina monipuolisissa henkilöstöpalveluiden tehtävissä. Yliopistollinen eläinsairaala on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon kansallisesti ja kansainvälisesti arvostettu huippuyksikkö. Lue lisää eläinsairaalasta: https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsairaala


Henkilöstöasiantuntijana

-olet kiinteästi mukana eläinsairaalan henkilöstösuunnittelussa, rekrytoinneissa sekä työhyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden kehittämisessä ja tukemisessa.
-vastaat yhdessä HR-koordinaattorin kanssa yksikön arjen HR-asioista ja työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyvistä toimenpiteistä.
-vastaat yksikön rekrytointien laadukkaasta ja asiantuntevasta tuesta aina tehtävän määrittelystä valitun henkilön kanssa käytäviin neuvotteluihin ja asettautumiseen asti.
-osallistut aktiivisesti yksikön henkilöstöasioiden kehittämiseen mm. ottamalla vastuun erilaisten prosessien suunnittelusta, organisoinnista ja loppuunsaattamisesta yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa.
-sijaistat tarvittaessa myös kollegoita muiden kuin oman asiakasyksikkösi parissa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä yksikön johdon ja esihenkilöiden, yksiköiden työsuhdeasioita hoitavan henkilöstökoordinaattorin sekä muiden yliopistopalveluiden kollegoiden kanssa. Olet työsi kautta myös vahvasti mukana luomassa hyvää työntekijäkokemusta, joka rakentuu innostavan, yhteisöllisen ja tasa-arvoisen työyhteisön teemojen ympärille.

Sinusta

Olet itsenäinen ja monipuolisen työkokemuksen omaava henkilöstöasioiden ammattilainen. Sinulla on laaja-alaisen osaamisen lisäksi syvällisempää osaamista esimerkiksi henkilöstösuunnittelusta ja –resursoinnista sekä työhyvinvoinnin kehittämisestä. Arvostamme kehitysorientoitunutta ja innostunutta työskentelyotetta ja rohkeuttasi tarttua aktiivisesti eteen tuleviin haasteisiin. Olet asiakaspalveluhenkinen, ratkaisukeskeinen, vastuullinen ja vakuuttava sekä toimit vahvalla HR-kumppanuusperiaatteella. Sinulla voi mahdollisesti olla myös aiempaa kokemusta HR-työstä sairaala- tai hoitoalalta.

Työskentelemme henkilöstöpalveluissa asiakaslähtöisesti ja yhteistyöhön pohjaten, ja toivomme samaa asennetta myös sinulta. Haluat tutustua asiakasyksikkösi toimintaan ja henkilöstöön, kuunnella signaaleja tarkalla korvalla ja antaa panoksesi yksikön toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Tehtävässä olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa yksikön johdon ja esihenkilöiden kanssa. Odotammekin sinulta hyviä yhteistyö-, viestintä- ja esiintymistaitoja suomen lisäksi vähintään englanniksi. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä. Hyvät edellytykset tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto.

Miksi meille?

Helsingin yliopistossa pääset osaksi kiehtovaa ja ainutlaatuista kansainvälistä asiantuntijaorganisaatiota. Yliopistopalveluissa olemme ylpeitä siitä, kuinka omalla työllämme mahdollistamme tutkijoiden ja opettajien työn, ja yliopiston yhteiskunnallisen ja globaalin vaikuttavuuden paremman tulevaisuuden luomisessa.

Työskentelet osana Viikin kampuksen 13-henkistä HR-tiimiä. Tiimissä sinua tukevat HR-päällikön lisäksi kolme henkilöstöasiantuntijaa ja kahdeksan henkilöstökoordinaattoria, joista yhden kanssa muodostat eläinsairaalaa tukevan HR-työparin. Tiimi, sekä koko yliopiston HR-toimiala auttavat sinua pääsemään sujuvasti sisään työtehtäviisi. Kanssamme pääset kehittämään ja uudistamaan toimintaamme sekä kehittymään omassa asiantuntemuksessasi, hyvässä porukassa. Työskentelemme yhteisten tavoitteiden eteen joustavasti ajan ja paikan suhteen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi mm. kattavan henkilöstökoulutuksen, työterveyspalveluiden ja edullisten ja monipuolisten UniSportin palveluiden avulla. Odotamme sinua jo innolla yhteisöömme!

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 24.11.2020. Voit täyttää kaikki tietosi suoraan järjestelmään tai vaihtoehtoisesti liittää mukaan CV:n. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka täytetään ainakin ajalle 15.1.2021 – 15.4.2022. Tehtävän mukainen palkka on n. 3 300 – 3 700€/kk, riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Ville Honkanen, p. 0294122375, ville.honkanen@helsinki.fi.

 

Helsingin yliopisto on tieteen, oppimisen ja rohkean ajattelun yhteisö, jossa uraauurtava perustutkimus, ennakkoluuloton uteliaisuus ja yhteistyö luovat edellytyksiä maailman suurten haasteiden ratkaisemiseen. Arvomme totuus, sivistys, vapaus ja yhteisöllisyys muodostavat valintojemme, toimintamme ja vuorovaikutuksemme perustan ja suuntaavat uudistumistamme.

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI – YHDESSÄ!
#helsinkiunicareers